Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Филе напиша, ајде сега да не цитирам од збор до збор ама беше нешто вака...
работата е СКОРО договорена(според некој негов извор од Белград)дека ЛаЛига оди на Сител...треба само наредните денови
да се официјализира..

Филе напиша, ајде сега да не цитирам од збор до збор ама беше нешто вака...
работата е СКОРО договорена(според некој негов извор од Белград)дека ЛаЛига оди на Сител...треба само наредните денови
да се официјализира..

Каде тоа напишал??? На фејсбук?? Каде??

Ми изгледа ко да е официјално.

Edit: Официјално, Ел Класико во понеделник. На sport.es стои наслов Fin del culebrоn, што би значело, крај на приказната/сагата.

http://sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=730206&idseccio_PK=803

А шо викате.....можно е овие од Алфа толкави будали да испаднат и да не ја пренесуваат??? :):)
Неќна игра Севиља - Валенсија у понеделник па не ги даваа:)

А шо викате.....можно е овие од Алфа толкави будали да испаднат и да не ја пренесуваат??? :):)

Ама викендот дадоа 3-4 утакмции?

Ама викендот дадоа 3-4 утакмции? тој викенд ни реал ни барса нема да ги даваат. Дава дава алфа они и вондредно коло даваат

Па поарно ќе им беше да ја скратеа таа од 5 саат, за да ја даваат Севиља - Валенсија. Се паѓаат добри утакмици у понеделник (покрај Ел Класико што ќе биде), али ми се чини дека е и поскап тој термин...

Нема да има Алфа за Ел Класико.

Па нели тоа што се збореше за Пинк...

алфа си остануѕва според последните информации

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom