Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
na vrvot so golema srekja
a igrata da ja vidis kakva e za nikade
sosiedat imase povike posed na topka od kolku real so site tie zvezdi posrani vo timot

Леле,патетик...пријателе за мене се важни само трите бода и ништо друго,знам дека играта беше слаба но победа си е победа. Пукни сеа !

Гоче не ти е лесно со интелегенција помала од темперетурата во собата во која седиш моментално но сфати иако Реал е ривал со твојот омилен клуб немора да бидеш патетичен.Биди ми поздравен и утре ќе уживаме во убавиот фудбал на твојот омилен клуб и трите бода на нашиот градски ривал :)

na vrvot so golema srekja
a igrata da ja vidis kakva e za nikade
sosiedat imase povike posed na topka od kolku real so site tie zvezdi posrani vo timot

Незнам од кај оваа мода кој ве научи да дркате на посед?? хахаххахаха грев
И вие имавте посед над Херкулес па го јадевте немиен.

Почни да размислуваш на кој прв ќе има аут.

у паника е гоче незнае дали барса ќе обезбеди опстанок.

znachi ovoj goche kolku e glupav kantar ne go meri. murino si igra takticki, i im dade malce pojce posed od sto treba za da se rasirat u odbrana.
ama dzabe da mu objasnuesh na negoj od barselona, tamu igraat samo ili niski ili pederi.

barselona nema nikakva taktika, golemi jajca imala posed na topka, pa ima ne znaat sho da praat fudbalerite, i se podavaat u krug, nemaat nikakva taktika, i na kraj messi poshto e nizok im proaga megu noze ko voshle, davaa gol, dva tri i gi spasue barselona. site znaat deka bez nego barselona ce bidat negde 3-4 mesto na tabela. a za gvardiola, samoto ime mu kazuva. poglupo ime neam sretnato. dozvoli ibrahimovic da mu kaze deka ne e dobar trener neka ide neka se utepa :tapp:

toa e toa, utre ako ne izgubite, barem mesi da se povredi edno pola sezona, ko nas ronaldo lani, pa da bideme kvit.
ce ve vidam togash ka sto ste trgnale, ce se borite za u liga evropa, a ushte ako se povredi i david vila za opstanok 100%

Леле овој гоче загреој незнај кај се наоѓа,изгубен е во простор и време.

Ги тепавме Сосиедад на гости со 1:2. Рекоа „слаби сте“
Да победевме со 0:6, ќе речеа „слаби се“. Па не знам каков резултат се бара од Реал!

Hala Madrid!

Де Геа,Ујфалуши,Переа,Годин,Домингез,Асунсао,Гарсиа,Рејес,Симао,Форлан и Агруеро ВС
Валдес,Максвел,Пујол,Пике,Алвеш,Бускетс,Маскерано,Чави,Иниеста,Меси,Виља + преполн Калдерон= на дебакл за Барса.

После поразот од Херкулес и одличниот старт на сезоната на Атлетико за очекување е кикс на Барса, но баш сега кога скоро сите го очекуваат тој кикс, мислам дека ќе издвојуваат победа. Секако би сакал триумф на Атлетико, но нешто ми кажува дека нема тоа да се деси. Дај боже да грешам. :)

Иначе Агуеро е најавен и на АС и на Марка во првиот состав, но за него нема да се знае ништо се до почетокот на натпреварот, сеуште не бил опоравен како што треба.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom