В
Вори
Гостин
Па ако внимателно го прочиташ последниот дел од мојот пост,ќе видиш дека се однесува баш за Примера.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ако внимателно го прочиташ последниот дел од мојот пост,ќе видиш дека се однесува баш за Примера.
Кога беше Албиол изваден од игра?Кедира влезе место Диара на полувреме,Рамос централен,а Албиол десен бек(десно сметало)...изгледа различна утакмица сме гледале.Зошто Албиол беше изваден од игра? Сјајно изигра човекот. Па тоа каква перцепција има... Вистински командант на одбраната...
Ок, ги разбирам фановите на Реал, му мислат најдобро на својот клуб, ама што к*р се мешаат овие од фарса не ми е јасно?! Појма си немате вие во врска со Реал. Имаме слаба одбрана, и шо сеа? Кај се сега тие експертите од фарса да ми кажуваат прикаски како Ласана никако не може да игра стопер (а тоа играше вчера, или Чаби, не е важно, за да не игра Карваљо сам), па те некаква си природна позиција...
Кога реков Албиол е пребавен никој не веруваше... ете видовте? Нас всушност не ни треба напаѓач, туку стопер!
Грешка си Акси. Албиол излезе, а влезе Кака баш овој на Алфа дрндаше како тоа е многу опасно да се игра така, но дека таквата игра им донела на Севиља победата претходниот ден.Кога беше Албиол изваден од игра?Кедира влезе место Диара на полувреме,Рамос централен,а Албиол десен бек(десно сметало)...изгледа различна утакмица сме гледале.
Остај тоа. А ако сака некој да ми објасни кои се тие формации 4-5-2 и 3-5-1???
Овака беаКоментаторот: Каква формација е сега ова... 3-5-2... сепак тоа е 3-4-1....
3+4+1=11 !? Not! :uvo:
Зборам за на полувреме кој беше изваден.^ Или ти не гледаш добро. Албиол излезе, влезе Кака.
Коментаторот: Каква формација е сега ова... 3-5-2... сепак тоа е 3-4-1....
3+4+1=11 !? Not! :uvo:
Атлетико се уби од местење утакмици сезонава?
--- надополнето ---
Коментаторот: ... фортуната сега не беше на нивна страна.
Спомни го и Овребо кога веќе си се фатил за орото.
И не заебавај,кажи ми ти дали има по-педерски потег од вашиот лани на Ноу Камп,одма после последниот свиреж на судијата ги уклучивте прскалките,јеботе.
И не знам што е нечисто во победата на Реал,ама стварно.Подобро беа цело второ полувреме,имаа иницијатива и сакаа да победат.За разлика од подморницата што едвај чекаше да заврши утакмицата и да извлече бод.