Приклучете се на Кајгана радио - Е, неее...! [Сезона 2013/2014]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Кој пушта моментално музика, алал му вера! Навистина песните се undefined и баш чил...

Земете го мојот термин, среда 10, 11 така нешто беше. Прашав неколку пати како се пушта никој не ми одговори. Комплетна несериозност.

Земете го мојот термин, среда 10, 11 така нешто беше. Прашав неколку пати како се пушта никој не ми одговори. Комплетна несериозност.

Другар незнам дали прочита на тие што веќе пуштаат музика сега за сега тие само ќе пуштаат музика. Ако тебе не ти било објаснето можеби си закаснил кога STEALTH пиша за да му пишат пп да им намести за пуштање музика. Инаку за сите што не пуштале музика ќе ви биде објаснето како да пуштате музика кога ќе почне радиото да работи според распоредот.

Користи некој TuneIn на Windows 8 OS? Не можам да ја најдам Кајгана :(

Кој пушта моментално? (y)(y)(y)

И нека ми даде скрин-шот од плејлистата доколку ја има.

Јас. :D Фала на пофалбите, секако дека може. :) Ќе ти ја пратам попосле.

Епа дечки толку од мене за вечерва. Се одјавувам со тракава. Се надевам уживавте во изминативе речиси 5 часа. :D

Goxyto вечер очекувај скриншот од плејлистата. :)

Шо бе пет саати? :eek:

Три саати сум пропуштил значи, м? Епа ќе надокнадам шо.
bro_fist_by_.gif

Бидејќи веќе имаше транс музиче продолжувам и јас но со поинаков транс :)

Ако ви се слуша Денс мјузик од 90‘ кажете да пуштам нешо, секако прво да ми каже некој по пп процедура и све тоа :icon_mrgr:

Ако ви се слуша Денс мјузик од 90‘ кажете да пуштам нешо, секако прво да ми каже некој по пп процедура и све тоа :icon_mrgr:

Препоставувам не си погледнал тоа што го пишаа дека пуштаат оние членови на кои веќе им било објаснето како да пуштаат музика ако веќе сакаш да пушташ музика на радио ќе мораш да се пријавиш и да бидеш редовен со својот термин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom