Приклучете се на Кајгана радио - Е, неее...! [Сезона 2013/2014]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
RocknRolaa Те частам што сакаш!!

:) Ајде вечер пак веројатно ќе фатам да пуштам, тогаш повеќе слушатели ќе има закачено, па ќе уживаме во рокенролот повеќе луѓе. :)

Уште неколку песни и ќе правам одјава. :pipi:

Кога ќе почне трансот би сакал нешто од овоа, ако имаш..
Analyzer-Flash
Montti-Machine
animalis-radio kids-(original mix)

Кога ќе пуштат членови да бидат Диџеи, јас ќе се пријавам за опасен гоа и псај транс.

Да не ги читам сега сите страни незнам дали е негде напишано за ова,ма интересира дали можам преку TuneIn апликацијата за ајфон да го слишам радиово која фреквенција треба да се намести?

Да не ги читам сега сите страни незнам дали е негде напишано за ова,ма интересира дали можам преку TuneIn апликацијата за ајфон да го слишам радиово која фреквенција треба да се намести?
Можеш, оди во Favorites > Custom URL и стави: http://radio.kajgana.mk:8013/listen.pls

Фала Acid средено :)
А има некоја програма на радиово нешто како емисии во живо ова она.. И ако има кога се?

И уште нешто ме интересира дали со слушање online radio се троши многу интернет дека си нон стоп на онлајн стриминг ? Прашувам дека имам 30гб месечно ама сега ми се останати уште 2 а има доста до крај на месецов :)

И уште нешто ме интересира дали со слушање online radio се троши многу интернет дека си нон стоп на онлајн стриминг ? Прашувам дека имам 30гб месечно ама сега ми се останати уште 2 а има доста до крај на месецов :)
Немаш гајле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom