PiNkGiRl
Queen of rain
- Член од
- 14 јули 2006
- Мислења
- 2.717
- Поени од реакции
- 8
Rodena sum na 27.03.1989 vo Stip. Odsekogas sum bila megu pomalite od mojata generacija poradi toa sto sum trgnala pomala na skolo pa i site me vikaat Malo
Izrasnav igrajki si so momcinja so koli i kamioni, a rastev so zelbata da stanam doktor. Detstvoto go pominav relativno mirno, ne sum bila nekoe palavo dete i ne sum pravela problemi.
Vo osnovno bev odlicna i najgolema zelba mi bese da se zapisam sredno medicinsko.
Potoa sledese period na pubertet koj sto mi bese mnogu tezok,pa prva ljubov i bla bla bla....Prvpat se opiv koga bev 1va godina i toa cuvstvo nikogas nema da go zaboravam.Kolku samo grozno se cuvstvuvav.
Srednoto mi pomina vo pomalku ili poveke bolni ili srekni slucki od koi se trudev da izvlecam pouka za nareden pat
Zivotot go minuvam najpoveke so prijatelite i se sto sledi so niv.
Momentalno se posvetuvam malce poveke na knigite bidejki se spremam za priemen na medicina.
Inaku sum golem maler, i mora sekoj den da mi se sluci nesto baksuzno ili da izedam nekoj sram
Vo globala srekna sum so zivotot i so ona sto go imam.
Izrasnav igrajki si so momcinja so koli i kamioni, a rastev so zelbata da stanam doktor. Detstvoto go pominav relativno mirno, ne sum bila nekoe palavo dete i ne sum pravela problemi.
Vo osnovno bev odlicna i najgolema zelba mi bese da se zapisam sredno medicinsko. Potoa sledese period na pubertet koj sto mi bese mnogu tezok,pa prva ljubov i bla bla bla....Prvpat se opiv koga bev 1va godina i toa cuvstvo nikogas nema da go zaboravam.Kolku samo grozno se cuvstvuvav.
Srednoto mi pomina vo pomalku ili poveke bolni ili srekni slucki od koi se trudev da izvlecam pouka za nareden pat
Zivotot go minuvam najpoveke so prijatelite i se sto sledi so niv.
Momentalno se posvetuvam malce poveke na knigite bidejki se spremam za priemen na medicina.

Inaku sum golem maler, i mora sekoj den da mi se sluci nesto baksuzno ili da izedam nekoj sram

Vo globala srekna sum so zivotot i so ona sto go imam.
, ali jebi ga sreka sum imala...
Prvo dete sum im i taka.
Idev u gradinka use od 4 godini negde. Posle u skolo pojdov so nepuni 7 i sum skroz odlicna od 1 pa sea eve do 8 (iako 8 uste zavrsuvam). Malce u zadnjo vreme zabeguvam ali 8 sum imam i ja pravo da uzivam. Ne sum nekoj epten ucen coek. Me fatija hormonive use od 7 pa pocnav epten gluposti da praam. Mi se desi i prvata ljubov togas i site tie propratni stvari za eden pubertetski coek. Mnogu sakam da idam kaj babi i kaj dedovci zasto najvise me cuvaat.. Fala Bogu site se zivi i zdravi i mnogu si gi sakam. Srekna sum so imam roditeli kakvi imam zasto me podrzuvaat u se sto ke odlucam da napraam. Imam brat 4 god. pomal od mene sto go obozavam. Mnogu drugari i drugarki sto si gi sakam i toa. Sea momentalno sum happy i srekno zaljubena...:wub: Pa otprilika toa e toa... drugo ne mi teknuva!

ftopic: Бевме на исто место, но не во исто време, ние од Гевгелија бевме од 7 до 11 јуни. Бевме и во Трокадеро сите 3 вечери и супер си поминавме таму.:smir:
после тоа решив да се оддадам на кујунџискиот занает, ама баба ми рече дека е срамота у град сељак да се праам па тргнав у средно.. у средно.. така.. добро беше.. т.е. супер беше.. у Орце.. и ете така сеа сум на рехабилитација од дување лепак..