- Член од
- 18 јануари 2014
- Мислења
- 14
- Поени од реакции
- 11
Имам 25 години и ја изгубив невиноста со дечко што го познавав 6 месеци. Уште на почетокот се договоривме дека ќе се гледаме само за забава и ништо повеќе. Јас уште на почетокот му објаснив дека секс нема да имаме. Дека толку време сум невина затоа што сакам да ја изгубам невиноста со личност што ќе ми значи и ќе му значам и што ќе го сакам и ќе ме сака. Досега таков во мојот живот немало, сум немала никој посебен. Тој не ми веруваше дека сум невина, да не испаднам фалбаџика ама многу убаво изгледам и имам голем број пријатели и познаници. Комуникативна сум и друштвена ама ете во љубовта немав среќа. Јас ко го запознав овој дечко бев многу повредена од еден друг кој ми даваше лажна надеж за некаква озбилна врска а потоа исчезна без збор. Со другиов се тешев и излегував да пополнам време а ништо посебно не ми се свиѓаше. Тој прифати дека нема да имаме секс и рече ќе се дружиме и без секс. Излегувавме заедно на журки, се мувавме само. Ама тој е многу многу сладок, почна се повеќе да ми се свиѓа. 5 месеци се гледав со него и го сретнав пак тој што ме повреди, уште го немав заборавено, не ми беше јасно зошто исчезна така без збор. И кога се сретнавме го прашав и ми рече најголем проблем е што си девица, не го сакам тој терет. Па нели сакаше озбилна врска не само секс за каков терет збориш? Ми рече што поблиски стануваме сигурно ќе дојде и секс а во иднина не знам што би се случило може да се деси да се разделиме, не сакам да ти бидам јас првиот. Јас му реков да не се плаши нема да го терам да ме земе за жена, а во иднина никој нема да знае што ќе биде. Наброја уште неколку причини зошто не сака да биде со мене, сум била неодговорна, многу често сум се журкала сун имала премногу познаници и пријатели и не сакал толку убава девојка покрај себе бил многу посесивен. Ок го сфатив ова како индиректно откачување ама многу ми беше тешко едвај успеав да се опоравам зашто тој беше првиот во мојот живот за кој мислев дека е идеалниот, совршен беше. Не ми беше јасно како можеше после тие 8 месеци блискост со мене за еден ден да одлучи дека не сака да влезе во врска со мене а знаеше 3 месеци дека сум девица, штом тоа било главната причина. Ок не сакаш, не сакаш. Пробував да ги тргнам мислите од него, се ми се собра и со другиот што се гледав за забава после шест месеци ја изгубив невиноста. Од љубопитност можеби, можеби зашто ми стана многу мил, можеби зашто ми се смачи да го барам "вистинскиот" за кој сфатив дека не постои, размислував тогаш сексот е едно а љубовта друго. Ќе уживам во животот и ќе се откажам од барање љубов зашто не верувам мене да ми се случи. Од која причина не знам ама знам дека таа ноќ тоа го сакав со целата душа и го направив. Тој што ми ја зема невиноста беше во шок и не му се веруваше дека навистина бев невина. Ми рече прво ние се среќаваме само за забава немој да мешаш љубов ок? Јас му реков знам јасно ми е од почетокот. После некое време ми рече зошто ја изгуби невиноста со мене? Му реков не сакав веќе да бидам невина имав желба за секс. Ми рече добро ама зошто со мене ? Затоа што ми е убаво со тебе се осеќам убаво со тебе. Ми рече немој така. Во ред е да мислиш на мене и дека ти е убаво со мене ама не премногу да мислиш. И после некое време пак ми спомна. Зошто со мене ја изгуби невиноста? Му реков, до сега чекав да се појави некој посебен што ќе ме сака и почитува, го чекав тој некој "вистинскиот" ама сфатив дека џабе чекам. И ниеден маж не заслужува да му бидеш невина и да ти биде прв затоа што мажите сите се исти. Така да сега се ми е сеедно. И ми рече ЈАС НЕ СУМ ВИСТИНСКИОТ. И веќе тука не можев веќе да ќутам многу ме изнервира, ја превртив масата и му се развикав. ЗНАМ!! И НИКОЈ ОД ТЕБЕ НЕ ОЧЕКУВА ДА БИДЕШ ВИСТИНСКИОТ, 1000 ПАТИ КАЖА НЕ СЕ ПЛАШИ НЕ МОРА ДА МЕ ЗЕМЕШ ЗА ЖЕНА. Ми рече ок извини, извини. После тоа продолживме да се гледаме редовно, само за секс нормално. Тој е една многу добра личност, беше прекрасен со мене, со него ми беше преубаво. Ама јас сега се заљубив во него а тој се поретко се гледа со мене. Јас не можам да го замислам со друга. Ќе умрам. Не сакав да се заљубам во него не знам како се случи, тој нормално не знае. Предходната недела се врати тој што мр остави пред неколку месеци, рече се кае и во моментот не бил спремен за врска а сега е потполно сигурен дека после 5 години неозбилни врски со мене сака да почне озбилна врска. Јас веќе немам чувства за него а невиноста со друг ја изгубив. Нему му реков немам веќе чувства за тебе. Тој мисли лута сум му и му се осветувам ама не е точно. И јас се чудам ама не ни приметив кога го заборавив. Ме боли што него го боли затоа што не може да биде со мене. А јас што да правам со другиов што го сакам премногу? Не сакам да му кажам ќе го изгубам. Без него не можам. Зошто вака ми се случи, несвесно се заљубив не сум луда намерно да се заљубав во некој што уште на почетокот објаснил дека немаме шанси за озбилно. Мислам дека никогаш нема да го заборавам затоа што ми беше прв, ќе најдам друг знам ама тој бил ПРВ не ќе може да се заборави. Не можам да се помирам со тоа и да го замислам животот без него. Мојот живот се претвори во пекол и најдобро е јас да умрам. Не ќе можам ова да го заборавам. Како да заборавам што да направам?