Пријателство со желба за повеќе...

• Креатор на темата Креатор на темата Маwечко
  • Време на започнување Време на започнување
Никола напиша:
Затоа сите грди девојки имаат многу машки пријатели:)

поради кое...?:)
сакаш да кажеш дека другарите на "убавите девојки" не можат да издржат без да им се пушат па затоа се губат тие пријателства и остануваат само "грдите девојки" оние кои имаат машки пријатели?:lud:

ragazza напиша:
Тука ме збуна , јас мислев дека исклучиво се дружиш со девојки со цел да ги легнеш , сили ми од каде таква идеа:)

Златни се другарките, а легнувањето си доаѓа нормално, после некое време. Не планирано, логично е.:)
Не ми е ич јасно што толку ви се исклучиви(XOR) тие работи една од друга.
Што ако ја легнеш, баш подобро ќе ви биде. Што не би ви била другарка и после? И така знае дека нема со неа да бидам.
Малце послободно гледајте ги работите.

--------
поради кое...?
сакаш да кажеш дека другарите на "убавите девојки" не можат да издржат без да им се пушат па затоа се губат тие пријателства и остануваат само "грдите девојки" оние кои имаат машки пријатели?
----------
не конташ, али мала си со време ќе ти стане јасно:)

Никола напиша:
Абе јас не зборам дека идејата за пријателство е да ја ебе, али ако е убава попријатно е:)
п.с. и со надеж дека до секс ќе се дојде..

Nekako mi izgleda deka brzo si go smena mislenjeto ili...?Od ona "A sto mislite zosto maskite se druzat so vas?" do ova sega ima mnogu...:zver:

honey-boney напиша:
Nekako mi izgleda deka brzo si go smena mislenjeto ili...?Od ona "A sto mislite zosto maskite se druzat so vas?" do ova sega ima mnogu...:zver:

Повеќе читајте, помалку реплицирајте.:)

Никола напиша:
Повеќе читајте, помалку реплицирајте.:)

Pa,ako vnimatelno gi procitas site tvoi postovi,mnogu lesno ke ukapiras deka ti celo vreme kazuvas deka idejata na prijatelstvoto pomegu masko i zenska e da legnat na krajot.:uvo:

Bas pred nekoj den zborev so nekoi do drugarive i eden rece: "Your friend is just another girl that you have not fucked yet". taka da me stai u misla i ustvari do nekade e tocno toa.

honey-boney напиша:
Pa,ako vnimatelno gi procitas site tvoi postovi,mnogu lesno ke ukapiras deka ti celo vreme kazuvas deka idejata na prijatelstvoto pomegu masko i zenska e da legnat na krajot.:uvo:

Не велам дека идејата е да се легнат, туку дека ќе се легнат.
Тоа е природен процес.
Тие може да не го мислат кога се спријателуваат, но подсвесно си се посакуваат. Како мислиш дека луѓе се спријателуваат?
Имаат заеднички интереси, си одговараат?

Никола напиша:
Не велам дека идејата е да се легнат, туку дека ќе се легнат.
Тоа е природен процес.
Тие може да не го мислат кога се спријателуваат, но подсвесно си се посакуваат. Како мислиш дека луѓе се спријателуваат?
Имаат заеднички интереси, си одговараат?

Ok,ne mozam da te ubedam deka moze da ostanat prijateli i deka ne mora da legnat.Ne e vazno,ako ti mislis taka-ok,mene ne mi smeta,ama ti si toj sto nema vistinski prijateli,nema pogolema kazna od toa,a ti kako sakas...
Tebe ocigledno ne ti e vazno dali imas prijateli ili ne,vazno ti e samo da legnes so nekoja,pa ako e taka navali si na drugarkite slobodno,nemam nisto protiv...:salut:

honey-boney напиша:
Ok,ne mozam da te ubedam deka moze da ostanat prijateli i deka ne mora da legnat.Ne e vazno,ako ti mislis taka-ok,mene ne mi smeta,ama ti si toj sto nema vistinski prijateli,nema pogolema kazna od toa,a ti kako sakas...
Tebe ocigledno ne ti e vazno dali imas prijateli ili ne,vazno ti e samo da legnes so nekoja,pa ako e taka navali si na drugarkite slobodno,nemam nisto protiv...:salut:

Не знаеш што збориш, али нема врска, гледаш цело време со еден фин однос сум кон тебе, заради тоа што толку ти е искуството. :)

Pa ke prifatam takvo drugarstvo i prifativ, imav takvo iskustvo, ama samo banezi bea vo prasanje posto citam pogore vie epten toa do kraj. Toa ne bi, nemozeve da bideme zaedno od odredeni pricini, posle nekoe vreme se odalecivme zaradi pricinite, ljubovta ne zgasna, ama drugarstvo veke nema, a nema ni vrska.

ova naj4esto se slu4uva kaj tinejdzerite, ednostavno koga so nekuj drugar/ka ke pominuvas dolgo vreme od denot ili voopsto podolgo vreme ke imas prilika da go zapoznaes kakov e tvojot drugar... kako razmisluva..kako ziveee i ednostavno ponekoe vreme ke svatis deka ti e ubavo vo negova blizina i deka ednostavo vremeto pominato so nego te ispolnuva... ponekoe vreme se poveke ke mislis na nego i ke 4ekas da dojde vreme da se vidite.. a so toe i ke svatis deka ednostavno go sakas poveke od drugar/ka i ke sakah da bides uste poveke vreme so nego i da ti bide nesto poveke od drugar... no sepak ako vasata ljubovna vrska zavrsi nikogas nema da se vrati drugarstvoto sto go imalo megu vas pred toa...

Има личност со која сте многу добри пријатели,нема нешто што не знаете за неа и обратно,но...се случува да се заљубите во неа.Таа одбива да бидете пар,но сепак сака да продолжи вашето пријателство.Дали го прифаќате пријателството со надеж дека некој ден и таа ќе ви ја возврати љубовта?Дали мислите дека вашето срце може да го толерира тоа пријателство кое се надевате дека ќе прерасне во нешто поголемо?

CAse 1:
Ако не знае дека јас сакам нешо повеќе, во ред, ќе го прифатам пријателството и натаму во надеж дека во иднина ќе биде нешто.
Case 2:
Но ако јасно ми дал на знаење дека не сака да сме заедно, т.е. ме одбил е тоа е друго 20 и тогаш НИКАКО не би го прифатила пријателството, а нема ни зошто! Дали вреди со некој кој го сакаш да останеш пријател кога знаеш дека нема да се деси нишо друго ? ЗНАЧИ НИКАКО!!!!!

сум немал случај да се заљубам у другарка и незнам како би реагирал али се си мислам и ме тера накај тоа дека доколку се заљубам и и ги искажам моите чувства а она ме одјебе фино лепо е ондак тоа другарство би отишло кај чичко :pop: го закопуем и крај не би можел да бидам пријател понатаму:costumed1

ми се деси другар да ми каже дека има чувства за мене, мислам дека фино изреагирав, му кажав дека јас сум му смао другарка, ми беше глупаво, нормално, зошто му ги повредив чувствата, но тоа е тоа, веројатно со тек на време, тоа избледува...

Пааа.. Бевме пријатели една година... Нормално јас сакав многу повеќе (не знам зошто:toe:) .. Ќе беше и порано.. Ама бев зафатен тогаш... Па еве сеа бидна повеќе од пријателство...:toe::toe::toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom