Пријателски натпревари

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Демек наградата е една гајба пиво и најдобриот играч треба да ја испие.

Демек наградата е една гајба пиво и најдобриот играч треба да ја испие.
Строги се во Америка и Канада за малолетници и алкохол. Кога беа ЗОИ во Канада и освоија злато во хокеј, пола екипа славеше без шампањско :) принципи им се.

Строги се во Америка и Канада за малолетници и алкохол. Кога беа ЗОИ во Канада и освоија злато во хокеј, пола екипа славеше без шампањско :) принципи им се.

Eдни принципи што да ти зборам, мал е да пие на 20 години, а на 18 години ги праќаат во Авганистан да гледаат истурени мозоци на колеги. Него ај, ке забегаме од темава.

Изгледа таму алкохолот е поопасен од оружјето.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Eдни принципи што да ти зборам, мал е да пие на 20 години, а на 18 години ги праќаат во Авганистан да гледаат истурени мозоци на колеги. Него ај, ке забегаме од темава.

Како и принципите на муслиманските играчи,што не слават титули(мвп перформанси) со алкохол,а секоја втора недела имаат скандал,пијани ќе се утепале со кола,во барови пијани илјада инциденти.
Кога е далеку и невидливо за очите на јавноста е друго нели.

Како и принципите на муслиманските играчи,што не слават титули(мвп перформанси) со алкохол,а секоја втора недела имаат скандал,пијани ќе се утепале со кола,во барови пијани илјада инциденти.
Кога е далеку и невидливо за очите на јавноста е друго нели.

Да де, нели на Јаја Туре му ставиле алкохол во сокот, кога го фатија пијан, а он не забележал...

Изгледа таму алкохолот е поопасен од оружјето.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ве сфаќам што зборите ама за алкохол правиме муабет, не за митралези, јасна ми е поентата, во право сте :))))

Не знам што човек треба да е неко,ј да не е фан на Манчестер или на Милан и да остане до 5 саат да го гледа натпреварот :D

Не знам што човек треба да е неко,ј да не е фан на Манчестер или на Милан и да остане до 5 саат да го гледа натпреварот :D

Па и за вас фановите чудно е, освен ако станува некој тоа време :D

Terrific goal from former Argentinos Juniors youngster Nico González in Stuttgart's latest preseason friendly

Di-5dWuXgAABvr4.jpg

Juventus XI v Bayern: Perin, De Sciglio, Rugani, Chiellini, Alex Sandro, Marchisio, Pjanic, Emre Can, Cancelo, Bernardeschi, Favilli

15 серии на пенали хахаха. Ама врвот беше Кеси со "паненката".

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Кој е овој од Атлетико што игра со наочари за пливање бе? :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom