Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    762
Ронче и Ванлоче на апаратима.

Мислам дека 300 страни испишаа дека биле од крајниот Исток, дека немало ДНК анализа, дека фатиле 2ца место 200 Корејци итн. Па Лорд Бебо, па ДДполитикс, па уште 20 други твитер ботови, па уште малку анализи...

Ронче и Ванлоче на апаратима.

Мислам дека 300 страни испишаа дека биле од крајниот Исток, дека немало ДНК анализа, дека фатиле 2ца место 200 Корејци итн. Па Лорд Бебо, па ДДполитикс, па уште 20 други твитер ботови, па уште малку анализи...

А биле биле а не биле пак овие стапот го јадеа. Мене ништо не ми менува.

Ванлоче на апаратима.
Миљон пати ти кажав да ми се скинеш скypца ама ти никако да ме послушаш. Што мерак ќе да беше тоа... :unsure:
Ај сега уште еднаш: Одјeби, и ти и деминутивите.
Автоматски споено мислење:

А биле биле а не биле пак овие стапот го јадеа. Мене ништо не ми менува.
На истата сметка може и Марсовци да биле кога немаше ни фотографии ни видеа, ни ништо... А ова сега може овој „Човеков“ платил хакери да ги хакнат ТАСС, колку да има нешто и он поента да направи.

Ти си класичен случај на партиски потрчко шо се трти по штабови.Значи да се ситиш на мртви искасапени љуѓе стварно треба да си вон разумот.Не е битно за која страна станува збор.
Не е битно?? Значи убиец, манијак и терорист е на исто рамниште со жртвата? Според тебе нема ништо необично и лошо со напаѓање на туѓа држава и убивање на деца и цивили во неа и тие кои ги починуваат тие злочини треба да ни е жал ако се ликвидираат или?

Ти тотално нетокму си бил ебате чакнатиот, не си поарен од полу-шизнатиот The xx.

Не е битно?? Значи убиец, манијак и терорист е на исто рамниште со жртвата? Според тебе нема ништо необично и лошо со напаѓање на туѓа држава и убивање на деца и цивили во неа и тие кои ги починуваат тие злочини треба да ни е жал ако се ликвидираат или?

Ти тотално нетокму си бил ебате чакнатиот, не си поарен од полу-шизнатиот The xx.

Абе ти си како специјален случај на амнезија со бонус лицемерие. Од 2014 до 2022 кога Киев ги тепаше цивилите во Донбас, ти веројатно бројеше облаци на небото. Сега кога добија лекција по математика – тероризам викаш. Седи таму и мачи се со двата активни неврона што ти се караат кој е поглуп.

И намали со жалопојките по мене да не ти изнастискам боксои комуњара една фосилна :D

Абе ти си како специјален случај на амнезија со бонус лицемерие. Од 2014 до 2022 кога Киев ги тепаше цивилите во Донбас, ти веројатно бројеше облаци на небото. Сега кога добија лекција по математика – тероризам викаш. Седи таму и мачи се со двата активни неврона што ти се караат кој е поглуп.

И намали со жалопојките по мене да не ти изнастискам боксои :D

А зашто да не тепа паравоени формации на нејзина територија кои се залагаат за отцепување на територија, притоа со претходно окупиран Крим? Ќе те видам што ќе збориш ако Албанците почнат нов конфликт. ;)

Пред да почнеш со боксои допиши ја Тга за Југ и враќај се овде дур не отидеш скроз у таа степата.

А зашто да не тепа паравоени формации на нејзина територија кои се залагаат за отцепување на територија, притоа со претходно окупиран Крим? Ќе те видам што ќе збориш ако Албанците почнат нов конфликт. ;)

Пред да почнеш со боксои допиши ја Тга за Југ и враќај се овде дур не отидеш скроз у таа степата.

dosta be mrsul eden, use 1 mil ukrainci ke umrat zaludno radi gomna kako tebe.

Вистината е како огледало, секој што ќе погледне ќе види што го одразува.

Крим не е “окупиран”туку си се самоопредели, ама тоа е премногу комплексно за некој што уште ја плаче Југославија како прва љубов. Поради тоа намали со некој квазипатриотизам .
Слободно врати се во степите на фантазијата, тука реалноста не е за секој.

Вистината е како огледало, секој што ќе погледне ќе види што го одразува.

Крим не е “окупиран”туку си се самоопредели, ама тоа е премногу комплексно за некој што уште ја плаче Југославија како прва љубов. Поради тоа намали со некој квазипатриотизам .
Слободно врати се во степите на фантазијата, тука реалноста не е за секој.
Аааа значи се самоопределил, значи може утре и Полог да се самоопредели или пак Охрид на референдум да се отцепи од државава?
Косово чиво е според тебе?

Како бе Крим не се самоопредели у 2004та пример? Што генерација се изроди у меѓувреме руско-освестена па да се самоопредели од нигде никаде? Ко ќе го видиш “само-определувањето” сфаќаш дека екс-грујеви дебили ти зборат за “легитимност”. Све јасно. Мртви куртони, ништо више.

Како бе Крим не се самоопредели у 2004та пример? Што генерација се изроди у меѓувреме руско-освестена па да се самоопредели од нигде никаде? Ко ќе го видиш “само-определувањето” сфаќаш дека екс-грујеви дебили ти зборат за “легитимност”. Све јасно. Мртви куртони, ништо више.
Ау, господин комуњар ќе одредува како работи демократија. Мрш таму у гулаг.

pa spored popisot od 2001va nad 75% tamu bea rusi a edvaj 10% ukrainci, i 10% krimejski tatari.... sto mislis da imase referendum kakov ke bese rezultatot?

Аааа значи се самоопределил, значи може утре и Полог да се самоопредели или пак Охрид на референдум да се отцепи од државава?
Косово чиво е според тебе?
Според владата на Северна е независна држава.

Мислеш некој ќе не праша нас чив да биде Полог што ќе решат големите така ќе биде.
Трамп да посака да си го земе Гринланд, Панама каналот, Канада 51ва мислеш дека ќе и се воведе санкции или ќе помрчат малку некој како не било добро ова она како Трамп бил диктатор и ќе одат да направат некој трговски договор со новата империја.

pa spored popisot od 2001va nad 75% tamu bea rusi a edvaj 10% ukrainci, i 10% krimejski tatari.... sto mislis da imase referendum kakov ke bese rezultatot?
Џабе објаснување на комуњар. Освен друже Тито ми ти се кунемо и кењање за друго не го бива.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom