Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne be, se pogresno si sfatil. Tie ne se pafnati tuku ja gledaat golemata slika. Znaes onaa slika sto krojacite na svetskata sudbina ja krojat. Malce diskutabilno e sto i tie sami si se svrstuvaat vo toa drustvo, ali osven toj mal nedostatok, se drugo e ok. Dodusa ovie krojacite ne ni znaat deka ovie postojat, a ne pak deka si se racunaat kako gaz i gakji so niv, ama sojma veze.Оффтоп! Кога читам некои членови во групава си мислам, сетики Македонија не за џaбе е слепо црево и казнета од Господ! Со вакви манијаци не третирани во Демир Хисар, уште сме арни кај што сме!
Остај, остај има секакви највеќе се членови и гласачи на ВМРО-ДПМНЕ, Десна, поддржувачи на терористи и диктатори кои најчесто стануваат секташи и манијаци ко Палчовци и им слични. А и да се распадне државава ќе има нешто позитивно бар илјадниците евра "даноци" што ми ги крадат секој месец ќе остануваат во Охрид а нема да ранам луди Палчовци по туѓи места.Оффтоп! Кога читам некои членови во групава си мислам, сетики Македонија не за џaбе е слепо црево и казнета од Господ! Со вакви манијаци не третирани во Демир Хисар, уште сме арни кај што сме!
Тоа е сосема нормално за северофиромски комуњар.Добро бе стварно си среќен на ваквиве снимки?Колку треба да си беден за вакви работи да ти го исплнуваат срцето?Беда!
Никад повеќе сдес нема да дојде на власт копито северно, тоа да ти биде јасно, Русија ја победува цела ситуација а тебе ти преостанува да дркаш на лешови, зашто тоа е веројатно единствена светла точка у твојот скапан живот ќе плаќаш данок на ВМРО се додека си жив, прифатија реалноста или обесисе за доброто на сите.Остај, остај има секакви највеќе се членови и гласачи на ВМРО-ДПМНЕ, Десна, поддржувачи на терористи и диктатори кои најчесто стануваат секташи и манијаци ко Палчовци и им слични. А и да се распадне државава ќе има нешто позитивно бар илјадниците евра "даноци" што ми ги крадат секој месец ќе остануваат во Охрид а нема да ранам луди Палчовци по туѓи места.
Што се замараш со ботови, недавање внимание најмногу ги ремети.Психопат исфрустриран
Никад повеќе сдес нема да дојде на власт копито северно, тоа да ти биде јасно, Русија ја победува цела ситуација а тебе ти преостанува да дркаш на лешови, зашто тоа е веројатно единствена светла точка у твојот скапан живот ќе плаќаш данок на ВМРО се додека си жив, прифатија реалноста или обесисе за доброто на сите.
Ах, класика без поента. Русите десет пати кажаа нема, не, никако, заборавете на европски војници во Украина и било каков договор што не вклучува целосна демилитаризација. А од другата страна ? Секој втор ден „протекуваат“ некакви магични договори, како да се преговара со Дизни студио, а не со воена сила.Од руска страна официјални претставници десетина пати нагласија и повторија дека не доаѓаат во обизир никакви можности за еуропски војници во Украина, ниту било каков договор што не опфаќа целосна демилитаризација на Украина. Помеѓу другото.
Другиве постојано „протекуваат“ некакви договори што се разговарале. Каде што го посакуваат токму тоа што РФ нагласува дека не е можно.
Психопат исфрустриран
Никад повеќе сдес нема да дојде на власт копито северно, тоа да ти биде јасно, Русија ја победува цела ситуација а тебе ти преостанува да дркаш на лешови, зашто тоа е веројатно единствена светла точка у твојот скапан живот ќе плаќаш данок на ВМРО се додека си жив, прифатија реалноста или обесисе за доброто на сите.

Во меѓувреме на странава секој ден се штанцаат 500 нови парчиња храна за Украински црви(проверени).