Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чим за Бахмут им требаше 2.5 години, Стокхолм кај да е ќе им биде потребен 1 век да го освојат...Глупердо една
Ајде на куранбац и 3 пати ахмат сила торбеш
Прегледај го приврзокот 445060
Значи нешто слично како Срби и Хрвати што не се мирисаат, уствари што се мразат. Јас се зачудив малку читав историја за време на Сталин, во Украина зашто не се согласувале со режимот биле лишени од храна и умреле 3.9 милиони Украинци од прегладнување (Холодомор).Кој ова ти го кажал? Немало ни најмало движење во та насока! Зборувате како од тетратка да читате! Јас го имам живеано тој свет и точно знам дека Русија на Украина никогаш не сметала како на сојузник и член на некаков нејзин сојуз или сфера на влијание! По ништо! Јес да еден куп украинци си работеа по Русија, со повластици, сите дипломи и овластувања им важеа. Само во заштитени области не ги пуштаа. Ама таму и секој русин не допуштаа!
Според то како идат работите на фронт у задњи 2-3 години, баш тоа е преговарачката позиција на Украина.. А моментално 100% од притисокот е над Украина и активно им ја поткопуваат преговарачката позиција ако некад има преговори. Поткопуваат е нежен збор, свесно им ја рушат во темели.
Па и у невладина ги глеаш истите.Неморате и овде баш јавно да се брукате.Ne mora da me citas, sekako tvoe mislenje ne bi analiziral ni na son. ti ronce ovoj volkot ste megju najglupite, a moes da zamislis u vakva konkurencija sto znaci toa. Ima 5-6 normalni likovi i radi niv ja citam i oisuvam cat pat.
ama vazno ke go osvojat....
a ti ke si ostanes glup...
Автоматски споено мислење:
strasno kakov kompleks ti nacukal putin
Многу е позитивно за тарифите, ќе си ги вратиме сите компании назад што избегаа кога демократите им лепеа екстра такси.Абе никој не го спори тоа, не мора ко узнемирена средношколка да ми поентираш тука, демократија bitch. Колку е позитивно тоа, излегување од НАТО, тарифи на комшиите и слични срања што ги праат и кои ќе бидат последиците од тоа, ќе видиме.
Ако не ти е јасно, оди изгледај документарка за нуклеарно оружје.Не може фино-монгол и куранољубец да начукува комплекси а од него пожални се само неговите следбеници
Макарон:
European countries do not plan to send troops to Ukraine in the near future.”
Ако не ти е јасно, оди изгледај документарка за нуклеарно оружје
Збориш за Сталин? Па тој воопшто не е русин!Значи нешто слично како Срби и Хрвати што не се мирисаат, уствари што се мразат. Јас се зачудив малку читав историја за време на Сталин, во Украина зашто не се согласувале со режимот биле лишени од храна и умреле 3.9 милиони Украинци од прегладнување (Холодомор).
Овој историски факт е баш моќен и не е за занемарување. Во исто време жена му на Сталин извршила самоубиство, затоа што му се спротивставила и не можела да гледа како луѓето умираат од глад. Коренот на омразата изгледа е доста подлабок одколку што мисли некој кој не читал историјат. И не живеел таму како еве ти на пример. Они навистина се мразат иако се браќа по крв како Србите и Хрватите и всушност сите словенски народи. Исто не знам дали си запознаен со крадењето деца, тоа и Зеленски го спомна кај Трамп во Овалната соба но никој не му обратни внимание зашто не го објасни убаво. Украдени се 20.000 деца Украинчиња од школски автобуси и од каде се не и од дома и ставени се во Русија кај згрижувачки фамилии, не сакале Русиве да им ги вратат на родителите во Украина.Потресно навистина. Гледав документарна емисија на јутуб. Тоа може да изроди уште толку поголема омраза помеѓу нив, дополнително што не е добро во никој случај. Ако во иднина сакаат да живеат во мир во една заедница, заедничка држава.
Нешто не сакаат да пробаат дали е зар'ѓано!Чекај таа држава не е способна да произведе обичен нормален автомобил и по 3 години колапс во Украина "напаѓа" буквално на магариња и ти мислиш дека нуклеарното оружје од СССР е сеуште функционално и не зарѓано?
Абе не знаат американците и НАТО дека им е зарѓано нуклеарното оружје штом сакат преговори за мир, брзо извести ги додека не потпишале.Чекај таа држава не е способна да произведе обичен нормален автомобил и по 3 години колапс во Украина "напаѓа" буквално на магариња и ти мислиш дека нуклеарното оружје од СССР е сеуште функционално и не зарѓано?
Куртоните на него се крстеа, Наполеон д секнд билЗа Братот пичондра е пофалба. Гарант го курава таа бабата секоја вечер. Со еден тасмански чолдо.

Ама небитно е што бил,бил владетел, тој вештачки направил да нема производство на житарици во цела Украина и така предизвикува смрт од прегладнување на скоро 4 милиони Украинци. Тоа го направил затоа што не се согласувале со социјалистичкиот режим Украинците тогаш за време на Сталинизмот.Збориш за Сталин? Па тој воопшто не е русин!
Нешто не сакаат да пробаат дали е зар'ѓано!
Нешто не сакаат да пробаат дали е зар'ѓано!