Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    778
Чекај малку... Aбе @Klinton овој колегава погоре си замислува дека во војска медали се даваат за размислување. Дај те молам објасни му. :)
Автоматски споено мислење:

Не знам за таа, ама друга „глумица“ требаше да почне со нов жанр на порнхаб. Специфичен фетиш... :unsure:

Пушете кур двајцата

edina svetla tocka za rusija e so Tramp e kompleten moron, kaj i da e kje go sjebe cel zapaden poredok graden 80 godini. Tuka ima sansa malce da zdvinat Rusive dur ovie ne znaat kaj teraat.
Ало диктаторче фанбој, Американскиот народ е тој што сака да ја запре војната, Трамп е само извршителот на тоа. За разлика од Зељо што нема мандат од народот веќе месеци, Трамп беше избран за да ги запри војните низ светот.

Ало диктаторче фанбој, Американскиот народ е тој што сака да ја запре војната, Трамп е само извршителот на тоа. За разлика од Зељо што нема мандат од народот веќе месеци, Трамп беше избран за да ги запри војните низ светот.
So se napali, ti go navrediv pulenot. Samo konstatiram deka e poltiicki moron i deka Rusija mozhe da izvlece od situacijata. Ne sea, ama 5, 10 godini plus od sea koa kje stigme efektot.

So se napali, ti go navrediv pulenot. Samo konstatiram deka e poltiicki moron i deka Rusija mozhe da izvlece od situacijata. Ne sea, ama 5, 10 godini plus od sea koa kje stigme efektot.
Ти посочив како работи демократски процес. Истите тие глуперди што тврдеа дека Русија може да ја туркаат како сакаат и дека нема да ја нападни Украина, сега викаат ескалирај нема да паѓаат нуклеарки. Има тема на форумов, Нуклеарна војна, и загрижувачкиот тренд на неразбирање на последиците од истата, направена е токму за таквите како тебе.

После Бахмут, само слепец може да рече дека Русија е за потценување и може лесно да се победи.

уште не ми се верува дека имаше толку ненормални што веруваа дека Украина ќе тепа у војнава, освен овие УСАИД сорос полтрони.

Денес ВСУ ослободија уште 2 села во Курск од урго-татарска окупација

photo_2025-02-07_18-52-48.jpg

Денес ВСУ ослободија уште 2 села во Курск од урго-татарска окупација

Прегледај го приврзокот 442705

Пари нема поќе за диктаторчето, нека се приглупира вака, нема едно возило да му остани.

Во поголема делузија и од демократите живееш.И таму ве поделија на ВМРО и СДСМ и само ве користат како некои овци.

Пари нема поќе за диктаторчето, нека се приглупира вака, нема едно возило да му остани.

Нека млатат азијатски бацувачи на куран секој ден, уште малце на странава 100 000 потврдени мртви окупанти, додај х4 кои не се скенирани и заведени и плус х4 кои се водат како исчезнати, без вести, ги кријат тамошните власти и итн. ете ти 900 000 помалку гнасни урго-татари на земјината топка

Инаку само види им ги суратите покриви се от шипците наши, многу одвратно племе

Во поголема делузија и од демократите живееш.И таму ве поделија на ВМРО и СДСМ и само ве користат како некои овци.
Де пушти си Во светот на бајките и не ги замарај возрасните кога зборуваат.

Знам дека само концепт на ВМРО и СДС ти е на памет, ајде прогуглај и види во која партија беа RFK Jr и Tulsi Gabbard. Трамп направи влада што има и демократи (што беа нападени од култашите), знам дека е тешко да сватиш, пробај.
Автоматски споено мислење:

Нека млатат азијатски бацувачи на куран секој ден, уште малце на странава 100 000 потврдени мртви окупанти, додај х4 кои не се скенирани и заведени и плус х4 кои се водат како исчезнати, без вести, ги кријат тамошните власти и итн. ете ти 900 000 помалку гнасни урго-татари на земјината топка

Инаку само види им ги суратите покриви се от шипците наши, многу одвратно племе
А подмладокот на Хитлер колку погинати?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom