Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Или у превод, ќе продолжат да си се мелат до даљнег..Ќе ја запрам војната накратко, за да имам шанса да се реконсолидирам, да регрутирам и обучам нови војници, и за да ме вооружаат повторно. Притоа дури не можам ни да го срочам ова за да не изгледа глупаво во првата секунда. Зеки Зеленски.
„Дипломатија“за малоум... „Дипломатија“ за лица со специјални потреби.
Ова како да е напишано од Onion или Babylon Bee
Zelenskyy Offers To End 'Hot Phase' Of War In Exchange For NATO Membership
To end the war, Zelenskyy wants the thing that started the war.
Автоматски споено мислење:
"The Russian superiority continues. They have been provided by North Korea much more than we have been able to provide to the Ukrainians," Borrell said as he directly challenged the belief that Moscow has become a pariah on the global stage.

Како не му беше срам да го изјави ова? Што правеа ЕУ цело време? Се занимаваа со круцијални работи како исправање криви краставици и прицврстување на затки за шишиња?![]()
Borrell's final warning: EU has reached 'breaking point' in Ukraine
In an interview before leaving office, Josep Borrell sounds the alarm about Russia's military superiority in its war of aggression in Ukraine and urges EU countries to "do more and quicker" to support Ukraine. "We don't have a sense of urgency." #EuropeNewswww.euronews.com
![]()
Како не му беше срам да го изјави ова? Што правеа ЕУ цело време? Се занимаваа со круцијални работи како исправање криви краставици и прицврстување на затки за шишиња?
Перењето мозок иде под полна пареа...
Па ова е повеќе од 10:1 а според снимкине не е ретко да има случаи каде нема што (препознатливо) да се распознае/идентифицира.
Абе подобро молете се да го поживее господ...![]()

24 ноември само годината не ти ја кажал од кога е сликата![]()