Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    777

Лицето кое снима и кое го тепаат додека е на земја е свештеник.

Лицето кое снима и кое го тепаат додека е на земја е свештеник.

Наградното прашање гласи:

Каде се киднаперите - пардон: присилните регрутирачи - за да ги соберат овие нео-нацистички борци и да ги однесат на фронт ?

Делуваат доволно силни, инспирирани и мотивирани за борба, не е фер да им се ускрати турнеја во Донбас или Курск.

Доволно беше Зеленски да рече севернокорејски војници ќе војуваат во Украина и цела независна и објективна западна штампа сега тоа го спамува без еден доказ.

Ако прашаш дај видео, слика, било што тогаш ти си руски пропагандист.

За западното општество нема лек.

Слично нешто и тука на форумов да ја прашаш проруската страна. Ти следува некое меме:
1729493444861.png

И секако: sluga na uck, некој си параграф за како САД се криви(што секој знае) итн итн.

Не верувам дека ќе видиме северно корејски војници во Украина. Повеќе ми иде да спрема претстава Зелински за да се вклучат војници од други земји и поофицијално на страна на УКраина. Ако пак по некоја случајност има, ќе бидат интересни менталните гимнастики на форумов за релативизирање после бројките од стотици илјади доброволци и плус зголемување на бројот на руската армија.

Слично нешто и тука на форумов да ја прашаш проруската страна. Ти следува некое меме:
Прегледај го приврзокот 432854

И секако: sluga na uck, некој си параграф за како САД се криви(што секој знае) итн итн.

Не верувам дека ќе видиме северно корејски војници во Украина. Повеќе ми иде да спрема претстава Зелински за да се вклучат војници од други земји и поофицијално на страна на УКраина. Ако пак по некоја случајност има, ќе бидат интересни менталните гимнастики на форумов за релативизирање после бројките од стотици илјади доброволци и плус зголемување на бројот на руската армија.
Најпосле некој што ги разбира работите.
Според тебе на форумов има само проруси и прозападни, така, случајно да ни си видел и промакедонци?

Само за тебе да ја повториме лекцијата,
Željko Pervan - Američki marketing

ова што влегле нацистиве да се тепаат со поповите, го сфаќам полека путин што сака сите да ги очисти на фронт.

Доволно беше Зеленски да рече севернокорејски војници ќе војуваат во Украина и цела независна и објективна западна штампа сега тоа го спамува без еден доказ.

За западното општество нема лек.

Добра изјава имаа од Руската страна слична како на јенкито Лојд. Моментлано неможат да потврдат дали има трупи на С.Кореа во Русија или нема .

Аууу, ги убиваше децата!!!

Какви ретарди, не ми се веруе.

Аууу, ги убиваше децата!!!

Какви ретарди, не ми се веруе.
Овие ќе ги фатат ако настават вака, а кога ќе ги фатат треба специјален начин за пресудување на ваквите... И јавно, обавезно јавно.

За секој пилот, артилерец и све друго од било која страна, секој може да каже - Ни ги убиваше децата.

За секој пилот, артилерец и све друго од било која страна, секој може да каже - Ни ги убиваше децата.
I iskreno, nema da pogresat, bilo koja strana da go izjavi toa bidejki e vistina.. Ova go kazuvam vo nasoka na kolateralna steta.. sepak vojna e i nemoze da ne ginat civili..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom