Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лицето кое снима и кое го тепаат додека е на земја е свештеник.
Слично нешто и тука на форумов да ја прашаш проруската страна. Ти следува некое меме:Ако прашаш дај видео, слика, било што тогаш ти си руски пропагандист.

Најпосле некој што ги разбира работите.Слично нешто и тука на форумов да ја прашаш проруската страна. Ти следува некое меме:
Прегледај го приврзокот 432854
И секако: sluga na uck, некој си параграф за како САД се криви(што секој знае) итн итн.
Не верувам дека ќе видиме северно корејски војници во Украина. Повеќе ми иде да спрема претстава Зелински за да се вклучат војници од други земји и поофицијално на страна на УКраина. Ако пак по некоја случајност има, ќе бидат интересни менталните гимнастики на форумов за релативизирање после бројките од стотици илјади доброволци и плус зголемување на бројот на руската армија.
Кога вака се реагирало - ако со веста се наведе валиден извор?И секако: sluga na uck, некој си параграф за како САД се криви(што секој знае) итн итн.
Доволно беше Зеленски да рече севернокорејски војници ќе војуваат во Украина и цела независна и објективна западна штампа сега тоа го спамува без еден доказ.
Ако прашаш дај видео, слика, било што тогаш ти си руски пропагандист.
За западното општество нема лек.
Овие ќе ги фатат ако настават вака, а кога ќе ги фатат треба специјален начин за пресудување на ваквите... И јавно, обавезно јавно.![]()
Загина пилот на руски бомбардер, Украинците велат „Ги убиваше нашите деца“
Пилотот на руски бомбардер – Дмитриј Голенков загинал на територијата на Русија, соопшти денеска украинската воена разузнавачка служба ГУР. Добивај вести на вибер Телото на пилотот било пронајдено во селото Супонево кај Брјанско, а според Министерството за одбрана на Украина (ГУР), главата му...a1on.mk
Аууу, ги убиваше децата!!!
Какви ретарди, не ми се веруе.
I iskreno, nema da pogresat, bilo koja strana da go izjavi toa bidejki e vistina.. Ova go kazuvam vo nasoka na kolateralna steta.. sepak vojna e i nemoze da ne ginat civili..За секој пилот, артилерец и све друго од било која страна, секој може да каже - Ни ги убиваше децата.
3ta svetska druze.. Za 15-20 god od sega ke se pisuva vo ucebnicite deka 3ta svetska pocnala 2022 so upadot na Rusija vo Ukraina..![]()
Seoul demands North Korean troops leave Russia immediately - BBC News
South Korea tells Russia's ambassador they are prepared to respond with "all measures available".www.bbc.com
Монти Пајтон…
or else...![]()
Seoul demands North Korean troops leave Russia immediately - BBC News
South Korea tells Russia's ambassador they are prepared to respond with "all measures available".www.bbc.com
Монти Пајтон…