Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    739
Член од
5 септември 2024
Мислења
198
Поени од реакции
348
Маскирани украински националисти со пиштоли и палки упаднаа во православна црква во Черкаси и ги нападнаа верниците - Република (republika.mk)
Автоматски споено мислење:

pravite cuvari na hristijanstvoto vleguvaat so pistoli i puski vo crkva ... i da izbegaa kako picici od babi i nekolku mladi decki ... dno dna
Види ја пиздана 20 кила не тежи мафта со пиштол и пука на баби смрт за овој малку е. Се надевам ќе гледаме видео за скоро од мажиштево како цивка излепен со трака и без прсти.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.056
Поени од реакции
13.334

Лицето кое снима и кое го тепаат додека е на земја е свештеник.

Член од
24 април 2008
Мислења
11.028
Поени од реакции
12.544

Лицето кое снима и кое го тепаат додека е на земја е свештеник.
Наградното прашање гласи:

Каде се киднаперите - пардон: присилните регрутирачи - за да ги соберат овие нео-нацистички борци и да ги однесат на фронт ?

Делуваат доволно силни, инспирирани и мотивирани за борба, не е фер да им се ускрати турнеја во Донбас или Курск.

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.289
Поени од реакции
22.986
Доволно беше Зеленски да рече севернокорејски војници ќе војуваат во Украина и цела независна и објективна западна штампа сега тоа го спамува без еден доказ.

Ако прашаш дај видео, слика, било што тогаш ти си руски пропагандист.

За западното општество нема лек.

Член од
12 август 2024
Мислења
232
Поени од реакции
594
Слично нешто и тука на форумов да ја прашаш проруската страна. Ти следува некое меме:
1729493444861.png

И секако: sluga na uck, некој си параграф за како САД се криви(што секој знае) итн итн.

Не верувам дека ќе видиме северно корејски војници во Украина. Повеќе ми иде да спрема претстава Зелински за да се вклучат војници од други земји и поофицијално на страна на УКраина. Ако пак по некоја случајност има, ќе бидат интересни менталните гимнастики на форумов за релативизирање после бројките од стотици илјади доброволци и плус зголемување на бројот на руската армија.

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.485
Поени од реакции
5.220
Слично нешто и тука на форумов да ја прашаш проруската страна. Ти следува некое меме:
Прегледај го приврзокот 432854

И секако: sluga na uck, некој си параграф за како САД се криви(што секој знае) итн итн.

Не верувам дека ќе видиме северно корејски војници во Украина. Повеќе ми иде да спрема претстава Зелински за да се вклучат војници од други земји и поофицијално на страна на УКраина. Ако пак по некоја случајност има, ќе бидат интересни менталните гимнастики на форумов за релативизирање после бројките од стотици илјади доброволци и плус зголемување на бројот на руската армија.
Најпосле некој што ги разбира работите.
Според тебе на форумов има само проруси и прозападни, така, случајно да ни си видел и промакедонци?

Само за тебе да ја повториме лекцијата,
Željko Pervan - Američki marketing

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.896
Поени од реакции
42.593
ова што влегле нацистиве да се тепаат со поповите, го сфаќам полека путин што сака сите да ги очисти на фронт.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.056
Поени од реакции
13.334
Доволно беше Зеленски да рече севернокорејски војници ќе војуваат во Украина и цела независна и објективна западна штампа сега тоа го спамува без еден доказ.

За западното општество нема лек.
Добра изјава имаа од Руската страна слична како на јенкито Лојд. Моментлано неможат да потврдат дали има трупи на С.Кореа во Русија или нема .

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.236
Поени од реакции
84.233

Аууу, ги убиваше децата!!!

Какви ретарди, не ми се веруе.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.100
Поени од реакции
34.567

Аууу, ги убиваше децата!!!

Какви ретарди, не ми се веруе.
Овие ќе ги фатат ако настават вака, а кога ќе ги фатат треба специјален начин за пресудување на ваквите... И јавно, обавезно јавно.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.236
Поени од реакции
84.233
За секој пилот, артилерец и све друго од било која страна, секој може да каже - Ни ги убиваше децата.

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.517
Поени од реакции
4.291
За секој пилот, артилерец и све друго од било која страна, секој може да каже - Ни ги убиваше децата.
I iskreno, nema da pogresat, bilo koja strana da go izjavi toa bidejki e vistina.. Ova go kazuvam vo nasoka na kolateralna steta.. sepak vojna e i nemoze da ne ginat civili..

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.517
Поени од реакции
4.291

Kajgana Shop

На врв Bottom