Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
многу ми е јако коа ве слушам како тоа вие знаете кој кого треба да бомбардира и заради што, ама не бомбардиралДа да. Нато им свитка стотици илјади војска, редовно се бомбардира Белгород, држат под окупација територии кај Курск, ама не, сега било крај) До сега имаше Русија легитимно право да ги срамни Варшава и Берлин. Ако знае дека Америка нема да гине за Германија, зошто не го направи тоа до сега? На Путин побитни му се германците од русите?
тоа можете само - да забављате публика без некаков конкретен придонес у дискусија
комик рилиф
Песков кажа дека ги предупредиле пола саат пред тоа.Еве ги резидентните „думери“ со непријатни муабети.
Автоматски споено мислење:
На видеово интересно му е.. 11 години подоцна баш и не е за смеење работава со Украина, ја девастираа Русиве.. Поука за цела Европа и Азија да не се зафркаваат државите со некој што е 10 пати помоќен..Завчера кога ги рокаа со лешникот да ти бил украинскиот ден на „достоинственост и слобода“...
Истото де кај нас со резидентните куртони..На видеово интересно му е.. 11 години подоцна баш и не е за смеење работава со Украина, ја девастираа Русиве.. Поука за цела Европа и Азија да не се зафркаваат државите со некој што е 10 пати помоќен..
На видеово интересно му е.. 11 години подоцна баш и не е за смеење работава со Украина, ја девастираа Русиве.. Поука за цела Европа и Азија да не се зафркаваат државите со некој што е 10 пати помоќен..