- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 46.154
- Поени од реакции
- 86.749
радикални изнудени потези го викате јадењето ќутек?САД можат да ја направат оваа војна многу поголем пекол за Русија, ама не ја прават за да не ја принудат на радикални изнудени потези.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
радикални изнудени потези го викате јадењето ќутек?САД можат да ја направат оваа војна многу поголем пекол за Русија, ама не ја прават за да не ја принудат на радикални изнудени потези.
Ако може уште еднаш, само сега биди појасен!САД можат да ја направат оваа војна многу поголем пекол за Русија, ама не ја прават за да не ја принудат на радикални изнудени потези.
На крај друг ке дува изгледа за да го изгасне огинотNe momentalno, 2 godini vekje.

Koj kje bidat posledicite?Нешто јадење гомна има многу да им давале оружје да напаѓаат цели внатре во Русија со Атакамс. Ваљда е некоја моментална шизофренија. Пошто ако им дадат, ќе има последици и реперкусии.
radikalen poteg bi bilo da roknat nuklearka vo Ukraina.радикални изнудени потези го викате јадењето ќутек?
Еве нешто набрзинка. Може да оформат паравоена формација 'украинска ослободителна армија' што ќе нема врска со русите. Па овие на русите да им украдат искандери, и остали работи и да ги испалат на воени бази на нато членки... А русите можат строго да го осудат настанот и секако да се оградат.Nemam
Koj kje bidat posledicite?
Zasto ne go napravija toa do sea? Si razmislil?Еве нешто набрзинка. Може да оформат паравоена формација 'украинска ослободителна армија' што ќе нема врска со русите. Па овие на русите да им украдат искандери, и остали работи и да ги испалат на воени бази на нато членки... А русите можат строго да го осудат настанот и секако да се оградат.
Уште не е дојдено до тоа но натакај иде. Не мораат ни проектили да користат, можат диверзии да прават, да платат терористи, да ги вооружат со западно оружје, можат триста глупости да прават. Го пишувам ова зашто и нас не засега, затоа што и ние сме во европа и членка на нато, ако го јаде европа и ние го јадеме.Zasto ne go napravija toa do sea? Si razmislil?
Зошто би “рокале“ со нуклеарка по свој народ?radikalen poteg bi bilo da roknat nuklearka vo Ukraina.
Немој да им се лутиш, сето тоа тие многу добро го знаат, не се ретардињи.Кога пишував овде на каде се движиме се смееја некои типови и еве сме,
Зошто би “рокале“ со нуклеарка по свој народ?
Кандидати за такво што се Констанца и Реџиково, а ако и тоа не биде уверливо Лондон и Фашингтон!
Оти да прават такво нешто кога победуваат. Со сојузниците од БРИКС му ебаа мајката на цел западен свет, оди отвори огласи во Англија, платите се стремат да ги стигнат Руските. Во рок од 2 години Кина и Индија им ги презедоа и пазарите што не беа земени, западните фирми за да куртулат во кризата се повеќе се принудени да аутсорсираат, а тоа се пари кои одат надвор од економијата, плус системите им се се поизложени на сајбер напади. Завчера, руски хакери пак собрале цела база од осигурителната, секој втор ден има хакнати лични сметки од банките, и ова само ќе се влошува.Zasto ne go napravija toa do sea? Si razmislil?