Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    762
Братов остана единствениот Вагнер што успеал да влезе во Москва

vagner_love_111.jpg

Неколку бисери.

После денешново просеравање. Незнам како ќе продолжат да ја продаваат својата експертиза.

До форумските амеби. После ликовиве кои онака рандом на твитер излегоа, терајте и вие.
Штом овие на глобална сцена праат ршум, ич да не се секирате.
Супер сте.

Неколку бисери.

После денешново просеравање. Незнам како ќе продолжат да ја продаваат својата експертиза.

До форумските амеби. После ликовиве кои онака рандом на твитер излегоа, терајте и вие.
Штом овие на глобална сцена праат ршум, ич да не се секирате.
Супер сте.
Ти дојде душа а? :)

Само и сам си знаеш дека ова не е крај на драмава, туку почеток.

Има една армија која за кур не ја бива ама не е натовската :pos:
Храбрата бугарска армија има три војни со ред изгубено и да биде резилот поголем во последната бегаат по гаќи од македонските партизани. Резил невиден :pos:

Дали ова значи дека признаваш или случајно јавно се издаде дека НАТО суперсоничната вселенска армија за кур не ја бива ?

Нормално дека не ја бива, кај смее да ја биде поготово на кајгана форум и поред стручњак ко тебе.

Викаш ова го постирале од минисрерство одбрана?

Не, пародија е. Планирав да споделам низа слики од вчерашните настани како хх но имав итна работа и остана само на тоа.

Се утепаа од селфиња праење со Пригожин у ист ден кога им свитка 7 летала и 15 души. Нешто многу смрди у прекрасната руска империја.

bar se borat za pravda... onaa americkata ti nametnuva pride i frikovi ama ok, sekoj so svojot pamet trandzi po doma da ti shetaat eden den...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom