Престрелка

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
Македонија повторно заложник на Албанскиот блок.

Ико пресудни, иако ветено, изборите непочнати инцидентите кој многу повеке ке влијаат на нашата европска идниниа од преименувањата , во полн ек!

Вооружена престрелка во Чаир

Коментари (0)
prazno.gif
prazno.gif
04.02.2009 09:47
cair-pukanje.jpg

Синоќа во Скопје кај Поликлиниката Чаир се случила вооружена престрелка.
Првичните неофицијални информации зборуваат дека непознати лица кои се возеле во две возила, „голф“ и „ауди“ се пукале меѓусебе додека возилата се движеле.
Во возилото „ауди“ едно лице е повредено и префрлено е во Градската болница. Неговиот идентитет и здравствена состојба не ја откриваат.
Лицата кои пукале од „голфот“ избегале и по нив се трага. Полицијата ја потврди престрелката, но детали за неа најави во текот на денот.

Повторно обид со еден куршум да се отстрелаат два зајака, ем пресметка меѓу мафијашите, ем лош тон на изборите, оти некому му одговара да биде матно, така најдобро се лови:toe:

Нејќам да давам претпоставки за што е како е ама не е на добро ова. Можеби стварно треба кај нас да преќинат да даваат акциони филмчиња пошто вестиве секојдневно ни се такви што мислиш од филмови ги вадат луѓево. Случкава пак е прерано ќе се заташка од мвр ќе се прикрие и да е и да не е партиска пресметка доколку е партиска единствено после ако зуцнам партииве од албанскиот блок со тоа да водат кампањи. А доколку стварно започнуваат со тие заебанции повторно очекувам и од ЕУ и од НАТО и која било друга организација што постои и надгледува состојби кај нас да сватат кај е проблемот и они да си преземат нешто, а не да не криват сите и да страдаме сите.

Ма се срчкале на свадба овоа нема везе со изборите :pos2::pos2:

Според полициските извори на А1 Телевизија, било пукано во Џезми Небија од возило „голф“ кое се движело во иста насока како и „аудито“ во кое се наоѓал Небија.
Во моментот кога „голфот“ го престигнал „аудито“ почнала пукотница кон него.
Џезми Небија е во стабилна здравствена состојба и е хоспитализиран во Градската болница.
Тој на јавноста и е познат како брат на Насер Небија, кој беше убиен при полициска акција за апсење во скопско Арачиново.
Сега починатиот Насер се смета дека бил вмешан во убиството на специјалецот од единицата „Тигри“, Зоран Марковски.(прекрасен човек, каков живот и семејство остави зад себе)

Од полицијата неофицијално велат дека станува збор за криминална пресметка.
Увидна екипа од МВР на местото на пукањето пронашла 10 чаури од калашников, кои во моментов се на вештачење.

hmmm..treba ova kacacive da se isklucat od drzavata, ako sakame da bideme EU-ropska zemja , sepak ke mora da odime po primerot na Baltickite "demokratii"......... kako tie so Rusite, taka ovde so "Albancite"...izgleda toa ke da e edinstveniot pat kon "svetlinata"...
...ne e loso da go prasam Fuere sto misli za toa...ima li nekoj negov telefon????

Еве, ја се слушнав со Фуере, вели, ангосласконците ги заштитиле како врста, нема што да правите.
Се што ќе побараат мора да им се даде.

само што ми јавија.

колите биле каско осигурани..ова се било за осигурањето :vozbud:

Македонија повторно заложник на Албанскиот блок.

Ико пресудни, иако ветено, изборите непочнати инцидентите кој многу повеке ке влијаат на нашата европска идниниа од преименувањата , во полн ек!

Вооружена престрелка во Чаир

Коментари (0)
prazno.gif
prazno.gif
04.02.2009 09:47
cair-pukanje.jpg

Синоќа во Скопје кај Поликлиниката Чаир се случила вооружена престрелка.
Првичните неофицијални информации зборуваат дека непознати лица кои се возеле во две возила, „голф“ и „ауди“ се пукале меѓусебе додека возилата се движеле.
Во возилото „ауди“ едно лице е повредено и префрлено е во Градската болница. Неговиот идентитет и здравствена состојба не ја откриваат.
Лицата кои пукале од „голфот“ избегале и по нив се трага. Полицијата ја потврди престрелката, но детали за неа најави во текот на денот.

Дали можеби „браќава“ се од албанска националост или ова е само коинциденција...Власта пак нешто се бламира и прави сценарија а?? Албаците си седат мирни и чекаат избори, се борат за евроинтеграции...кај се бе сега кавиер со лајна и дружината да дојдат овде на избори да бројат ливчиња во Чаир.
Принцу ајде бе брату, што бидна со цивилизираноста и оние двајцата кои ги направија проблемите во 2001, овие денес кои се ?

Сам себе си го убијал.
Терористите се симнаа во град, сега се цивили со бенифициран стаж и добро де, се заапале малку, да се потсетат на стари дани.

ЧЕ ГО ПУКАМ ЕЈ :pishtoldz
Ја мислам дека е рано за изборни престрелки , оваа престрелка е чисто онака , мерење на кого му е поголем ... автомобиљот :wink:

Прекурчија више шиптариве, се заради нив се дешаваа срања!

De bre so se plasite toa Albancite svadba pravat samo.I od MVR dozvola dobile da pukaat i da se veselat!!
OStajte gi lugjeto da si se raduvaat sepak svadbata e radosten hepening pa dozvoleno e da se opustat malce lugjeto.

hmmm..treba ova kacacive da se isklucat od drzavata, ako sakame da bideme EU-ropska zemja , sepak ke mora da odime po primerot na Baltickite "demokratii"......... kako tie so Rusite, taka ovde so "Albancite"...izgleda toa ke da e edinstveniot pat kon "svetlinata"...

bravo! Od 1991 godina ova e prvoto normalno mnenie ot RM.

Question: why did it take so long, 15+ years for this to be said (for RM to follow the example of Slovenia, of the Baltic states) regarding the big question of the illegal immigrants, with foreign (Serbian, etc.) citizenship, in RM? And which Macedonian party, if any, has been mentioning this problem and has been trying to solve it?

Back
На врв Bottom