Преродба

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Види за да го објасниш СДСМ немора да одиш 1945 година.

Тие од СДСМ, новата генерација:
Сменија ИМЕ, ЗНАМЕ, УСТАВ без референдум и го лажеа народот името ќе било само некој месец а после мед и млеко.

Е сега за да направиме споредба.
Овој диктаторов од ВМРОовец Грујо за секоја промена на името сака истото да го даде на референдум, граѓаните да се изјаснат по истото.
Е тоа е диктатор.

Ги сваќам ја нив.
Тие од СДСМ мислат дека фабриките што ги отвараше СДСМ за перење на мозок на народот дека успеале во својата цел и народот е без трунка познавање на нештата и истиот постојано за една иста работа може да се лаже.

Многу глупа пропаганда која ја ширеа комуњарите порано беше у стил:
"СДС се децата на елитата,интелектуалци,буџовани, а ВМРО сељацишта прости"
Денешниве ВМРО овци иако водат бош политика сметам дека се 200 тисучи пати поинтелегентни од СДС.

Има преродба како нема.
Се преродија примитивците од ВМРО-ДПМНЕ испоседнаа на фотељите и од тој ден во Македонија се е розово.
И така ќе си ротираат комуњарите од двете партии, додека не му пукне на народот.

За разлика од опозицијата сме Future People.

Апсурд.
Плукни на плоштад - казна 50 евра.

-- Па застани кењај позади дрво , и може Европа сама ќе ти дојде во Македонија

Илегален пазар Фершпед - годишен обрт 100 милиони евра - казна за непрописно паркирање.

Имаш доказ дека е илегален ?
Владата не би дозволила неформален бизнис под нивно покровение.

Луѓе кои од бавча продава цвеќе, на импровизиран пазар, поради немање тезга - казна 50 евра.

--Може и тоа ќе се случи некад.До сеа неам чуено дека се случило

Преродба ?

Пак ќе кажам - Лажењето не е излез
Врати со вистина , ако сакаш да си во право
На тоа што лажеш - има вистина што ќе те скроти
РиспекаТ Богданче :***

Многу глупа пропаганда која ја ширеа комуњарите порано беше у стил:
"СДС се децата на елитата,интелектуалци,буџовани, а ВМРО сељацишта прости"
Денешниве ВМРО овци иако водат бош политика сметам дека се 200 тисучи пати поинтелегентни од СДС.
па тоа не е пропаганда, тоа е факт.

Елита со ограбен државен капитал не се станува:toe:

Se stanue..se stanue...ke vidis ti mnogu ubavo kako se stanue.. :) uste sega ne mozes ni pod pendzer da im pluknes...naskoro ni genetski nema da se "mesaat" so prostoljudieto makedonsko... :)

dobredojde prerodba....mitalstil gi otpusti site vraboteni, i kaza STOp na svoeto vrabotenje. Istoto ke im se sluci i na drugite firmi.

Bate, bate, dosta me branese, me otepaa...

Никои не се добри,ама бар Вмровциве не се ќутуци како социјал-комунистите.

:blabla:

Никои не се добри,ама бар Вмровциве не се ќутуци како социјал-комунистите.

:blabla:

Imas pravo..ne samo sto rabotat 24/7 tuku RABOTAT PO NEKOLKU RABOTI...:)
Eve gledam deka ministerkata na policija raboti i kako port parolka...na policijata ...da ja ispolni normata 24/7...najverojatno :)
A kjutucite???? ...da ne gi zalivaat ovie od VEMERO-to taka "strastveno" odamna ke izgnieja..:)

Преродба?
И као демек остра критика на ДеПеБеНеО-то од Трнот? :vozbud: :uvo:
Ало бе... идиоте !!!
Јас знам за јалнаж и за `методите` на Тодор Живков.
Мене не ме лажеш на глупи финти.

Ама у исто време знам чиј роднини и пријатели пејат капетанот место капиданот на Слушам кај шумат шумите....
:tapp:

Пак да ти повторам...
мене не ме лажеш на финтите на Баи Тошо.
Јас знам и може да потврдам у секој еден момент дека ти си ...
Бугарин... у.п.м.

Ајдее еве го најлош тип на београдки комуњар кој ја зима улогата на господ и кажува кој е што е .
Ти самиот себе се лажеш, колку знамиња имаш под перница ?

Ајдее еве го најлош тип на београдки комуњар кој ја зима улогата на господ и кажува кој е што е .
Ти самиот себе се лажеш, колку знамиња имаш под перница ?

Ti li najde da etiketirash nekogo ? Tipichno za dpBne,ako ne e chovek za vashata prerodba mora da e Srbin,Srbokomunjar ili predavnik ili pak Grchki platenik.:tapp:

Не бе суисајд, ако погледнеш статистика најмногу осудени без судење има од страна на југо комуњарите и тоа на Македонци патриоти.
Го гледа во очи, му вука ти си бугарофил и во име на народот осуден си на смрт.
Е сега овие што стрелаат се демократи а другите диктатори.
Чиста замена на теза.

Ја опули уште еднаш на крај од постот Зуес или Беовулф незнам више кој е, што напишал.

Не бе суисајд, ако погледнеш статистика најмногу осудени без судење има од страна на југо комуњарите ...

ne se soglasuvam
ako go gledas vo period o 40 god sigurno da
no ako gledas vo pokratok period najmnogu osudeni bez sudenje (znaci abortirani osuduvanja) ima od strana na portokalovite komunjari

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom