Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Нешто со понови авиони?

Пробај го најновиот дел од Sturmovik ти викам со авиони тоа само имам играно и ми беше интересна може новиот дел е уште подобар ако не ти се свиѓа прошетај на интеренетов сигурно ке најдеш нешто што ти фаќа око

MS Windows 7 Ultimate 32-bit SP1
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+,2,0GB RAM, NVIDIA GeForce 8400 GS

некоја спортска игра само фифа да не е.

Nekoj igra za dvajca osven fudbal, kosarka. Da receme so koli nesto, nekoj zabavna kako Crash Bandicoot ili slicno nesto.

ке се фати ли на мојот компјутер? не е нешто многу јак.
--- надополнето: 3 декември 2012 во 21:07 ---

аха тоа е слично на фифа сакав да речам фудбал да не е :)

Код:
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/

Ја мислам дека ке ја играш знам дека не бара јака конфигурација али пробај си на линков погоре онака ради реда:)

Појма немам. Јас сум до 8 секвенца, а вкупно има 12.

Многу е долга играта ако трчаш по сите споредни квестови и ако бериш сите collectibles. Како шо праам јас. :P

Читав дека крајот бил добар. И Ubisoft изгледа спрема ново продолжение за в година.
Тоа е повеќе од јасно,треба x20 кеш да се заработи од она што е вложено .. :D

Тоа е повеќе од јасно,треба x20 кеш да се заработи од она што е вложено .. :D
Абе, разбирам, секој сака пари, а и немам ништо против за уште една AC в година. Ама се надевам дека после тоа ќе ни дадат барем една година одмора. Шо знам, нека спремаат игра за следната генерација.

Вака, како шо затераа, исти како Activision ќе станат.

Ајде некој нека ми препорача некоја игра со коли(нешто racing style) од поновите 2012/2013 година со многу добра графика.
Фала однапред

Ајде некој нека ми препорача некоја игра со коли(нешто racing style) од поновите 2012/2013 година со многу добра графика.
Фала однапред
Пробај ја новата Need for Speed, или Hot Pursuit oд 2010.
Новата F1 е исто така добра.

Штом бараш нешто со многу добра графика, види ја Project CARS. Не е официјално излезена, ама можеш да ја спуштиш на официјалната страна.

Ја ова го имам у ПЦ разледај може ке ти се свиѓа мене интересна ми е:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom