Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Не ти е тапа со контролер? Ова конзоливе ќе ги заебат сите игри уште малце, се ќе биде премногу лесно за играње ради нив.

Не за друго сакам да играм на биг скрин тв од тросед. Си поврзувам контролер до писито и мераци ептен. И сега така играм само многу кабли тастатура и маус :(

Нема таква :/

Баш напротив. Еве како што кажав DMC и Darksiders се ептен добри игри. Имаш огромен меч, добро оформена приказна, многу акција, bad ass ликови, различни комбоа и не многу монотон начин на тепање. Се што можеш да побараш од една игра.

Ќе ја пробам..

Баш напротив. Еве како што кажав DMC и Darksiders се ептен добри игри. Имаш огромен меч, добро оформена приказна, многу акција, bad ass ликови, различни комбоа и не многу монотон начин на тепање. Се што можеш да побараш од една игра.
Кој е бадес? Данте, Кратос, 14тиот јавач на апокалипсата? Или пак Бетмен?

Овие за малиот прст мене неможат да ми се фатат. Само вода можат да ми носат и да ми ги мијат нозете.

ME3 е тежок фејл, но од друга страна се од Биовер откако ги купи ЕА е фејл, Драгон Ејџ 2, ТОР и слично.

ME3 е тежок фејл, но од друга страна се од Биовер откако ги купи ЕА е фејл, Драгон Ејџ 2, ТОР и слично.

Не знам до каде сум точно, но имаат некои работи ептен сјебано, film grain, не се апдејтира квест логот...

Новите ликови према двојката ми се досадни, дури и иритантни. Сепак, засега не ми изгледа како фејл, едноставно само послаба од двојката која ми беше ремек-дело (и прв посериозен RPG, иако не е true RPG).

Овие за малиот прст мене неможат да ми се фатат. Само вода можат да ми носат и да ми ги мијат нозете.

Сепак секој со своето мислење и со својот вкус за игри. Кај мене баш главните ликови се понекогаш причина да ја изиграм играта, некако даваат посебен шмек на целата игра. Неможе во игра како што е DMC, да стават некој lame лик. Данте е многу добро направен и дава повеќе адреналин кон играта. Незнам, можеби ја сум грешка, сепак ова е мое мислење, не сум некој преголем експерт за игри.. али вакви игри ми се баш интересни за играње, а неможам да најдам нешто слично на овие, достојно за играње..

(n)

Сепак секој со своето мислење и со својот вкус за игри. Кај мене баш главните ликови се понекогаш причина да ја изиграм играта, некако даваат посебен шмек на целата игра. Неможе во игра како што е DMC, да стават некој lame лик. Данте е многу добро направен и дава повеќе адреналин кон играта. Незнам, можеби ја сум грешка, сепак ова е мое мислење, не сум некој преголем експерт за игри.. али вакви игри ми се баш интересни за играње, а неможам да најдам нешто слично на овие, достојно за играње..

Ninja Gaiden (samo konzola), Dungeon siege 3, witcher 2, Dynasty warriors 7

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1

Точно, овие сите шго ги наброја се фаќаат за малиот прст на ова:

EDGE на Mobigame. Ја има и за мобилни и за ПЦ.

Ти си нели многу навлезен по игриве, биди реален некогаш да му се сневиди, не со глава низ 15 ѕида.

Точно, овие сите шго ги наброја се фаќаат за малиот прст на ова:

Ти си нели многу навлезен по игриве, биди реален некогаш да му се сневиди, не со глава низ 15 ѕида.
??????????
Ја му кажав игра на човекот, некаква ама ДОБРА.
Тој после ми вика не сакам таква сакам со тепање.
Игрите со тепање спред мене се едни од полошите. Многу реално. И јас тоа го кажав на мој начин.

А инаку јасно ми е зошто еден играч би играл ваква игра (slasher/beat em up) и зошто ондека во 90тите Јапонците ги правеа како кифлички. И тоа.

Завршетокот го усраа многу.Сите три завршетоци се за никаде.Многу ме разочара играва.Повеќе беше пуцачина одколку вистински RPG.Не за џабе ги плукаат сегде биовер.

Незнам дали знаете но..... http://alteriw.net/viewtopic.php?t=116923 запрено е работењето на AlterIWnet тоа значи нема повеќе dedicated servers за Modern Warfare 2 за оние кои играле преку овие сервери.

Незнам дали знаете но..... http://alteriw.net/viewtopic.php?t=116923 запрено е работењето на AlterIWnet тоа значи нема повеќе dedicated servers за Modern Warfare 2 за оние кои играле преку овие сервери.

Колку што успеав да разберам од изјавата, станува збор за целосно укинување на alteriw.net, а не на dedicated servers.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom