Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Ок ќе одам денојве од цедотека ќе ја земам па ќе ви кажам дали сецкала или не ;)

Епа кој ќе имаш пакет од 30 гига јбг тоа е ќе мора игри од 14 гига да земаш од цедотека :D
Те заебале ко мене.Јс 30те гига ги трошам за 4 дена(просек) и после си терам со брзина 286кб

Дечки ,сакам да ми кажете некоја добра игра која би можел да ја играм на мојава конфигурација : 2 ГБ Рам,Пентиум Дуо Кор 2.80 2.80 Ghz и 512 Vga ram ! :)

Дечки ,сакам да ми кажете некоја добра игра која би можел да ја играм на мојава конфигурација : 2 ГБ Рам,Пентиум Дуо Кор 2.80 2.80 Ghz и 512 Vga ram ! :)
Прецизирај за графичка карта

GeForce 8400 GS 512 RAM
Ако сакаш игри како GTA земи ја мафија2.
Ако сакаш шутерски игри земи Call of Duti.Постарите верзии од Modern warfare 2 ке тераат солидно.
Спортски игри Фифа, Нба2к, пес, need for speet од Shif па надолу.
Јас овие игри ги играм без проблем на слична конфигурација како твојава.единствена разлика ни е типот на графичка.Јас имам nvidia 8500gt

Devil May Cry 4, Call of Duty 4, Lost Planet: Extreme Condition, World in Conflict, сите Assassin's Creed( посебно 2ката), Darksiders...сеа бирај си, мене овие ми се едни од најдобрите.

Devil May Cry 4, Call of Duty 4, Lost Planet: Extreme Condition, World in Conflict, сите Assassin's Creed( посебно 2ката), Darksiders...сеа бирај си, мене овие ми се едни од најдобрите.
Фала ви многу !!!;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom