- Член од
- 2 јули 2010
- Мислења
- 4.625
- Поени од реакции
- 5.678
Па за минимум зборувамеА ако стаем на минимум се графиката ќе сецка ?
Па за минимум зборувамеА ако стаем на минимум се графиката ќе сецка ?
За верзијата од 14 гб не треба обичната....за другите незнамА за GTA EFLC треба обичната ?
Нема потреба од обичната гта 4 ова е сосема нова игра.А за GTA EFLC треба обичната ?
Fuck me there still is this shit?Ок ќе одам денојве од цедотека ќе ја земам па ќе ви кажам дали сецкала или не
Епа кој ќе имаш пакет од 30 гига јбг тоа е ќе мора игри од 14 гига да земаш од цедотекаFuck me there still is this shit?
Те заебале ко мене.Јс 30те гига ги трошам за 4 дена(просек) и после си терам со брзина 286кбЕпа кој ќе имаш пакет од 30 гига јбг тоа е ќе мора игри од 14 гига да земаш од цедотека
Не фрлај џабе пари невозможно е да ја играш на тој PC.Ок ќе одам денојве од цедотека ќе ја земам па ќе ви кажам дали сецкала или не
Прецизирај за графичка картаДечки ,сакам да ми кажете некоја добра игра која би можел да ја играм на мојава конфигурација : 2 ГБ Рам,Пентиум Дуо Кор 2.80 2.80 Ghz и 512 Vga ram !
GeForce 8400 GS 512 RAMПрецизирај за графичка карта
Ако сакаш игри како GTA земи ја мафија2.GeForce 8400 GS 512 RAM
Devil May Cry 4, Call of Duty 4, Lost Planet: Extreme Condition, World in Conflict, сите Assassin's Creed( посебно 2ката), Darksiders...сеа бирај си, мене овие ми се едни од најдобрите.Дечки ,сакам да ми кажете некоја добра игра која би можел да ја играм на мојава конфигурација : 2 ГБ Рам,Пентиум Дуо Кор 2.80 2.80 Ghz и 512 Vga ram !
Devil May Cry 4, Call of Duty 4, Lost Planet: Extreme Condition, World in Conflict, сите Assassin's Creed( посебно 2ката), Darksiders...сеа бирај си, мене овие ми се едни од најдобрите.
Фала ви многу !!!Devil May Cry 4, Call of Duty 4, Lost Planet: Extreme Condition, World in Conflict, сите Assassin's Creed( посебно 2ката), Darksiders...сеа бирај си, мене овие ми се едни од најдобрите.