Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
нормално дека може да се игра со гејмпад.

Пази, мора да имаш Xbox360 alike. Значи ако имаш од битпазарските, џабе. Или некој од другиве...што не е Логитеч. :)

logitech-chillstream-pc.jpg

:)

предложите некоја игра со возење и една со пукање. не е битно колку е голема.. само да може да се игра на мојот компјутер.
имам ги пробано: NFS:U2, NFS:MW, NFS:PS, NFS:UC, NFS:Shift, (и сега NFS:World), GRID, FUEL, TDU, CoD4, CoD5, CoD6, CS 1.6, Portal ( не е со пукање.. ама FPS e XD ), Serius Sam, GTA:VC. и то.. кажувајте нешто друго.
Assassins creed 1 (не е со пукање но е доста добра верувам дека ќе ти се допадне),Tom Clancy Rainbow six vegas.A со возење малку постара но доста добра NFS Hot pursuit 2.

Сингуларити,ја турнав од АренаБГ ја препорачувам на сите..многу јака игра...:)

Сингуларити,ја турнав од АренаБГ ја препорачувам на сите..многу јака игра...:)
Абе на мене ми бара кејкод на Сингуларити кога ја инсталирам. Во кракот нигде нема кејген. Барам на нет и пак не мозам да најдам. Тебе ти бараше ли? ако не ти барало значи сум симнал некоја зезната.

--- надополнето ---
Абе не го фермај ова претходно. Најдов на замунда од кај што ја симнав играва

Абе на мене ми бара кејкод на Сингуларити кога ја инсталирам. Во кракот нигде нема кејген. Барам на нет и пак не мозам да најдам. Тебе ти бараше ли? ако не ти барало значи сум симнал некоја зезната.

--- надополнето ---
Абе не го фермај ова претходно. Најдов на замунда од кај што ја симнав играва

Не бе...не ми бараше...:)

Може некој да ми препорача некоја топ игра...:) само да не е со возење...:) фала однапред :smir:

Извинете ама незнам дали следново прашање е оф или он топик... али ај ќе си прашам, отприлика да не знае некој кога искочуваат во Македонија ПЕС 2011 и Фифа менаџер 2011? благодарам однапред

Сингуларити излезе пред некое време...можете да ја симнете од 0.arenabg

Може некој да ми препорача некоја топ игра...:) само да не е со возење...:) фала однапред :smir:

ako imas jak pc
resident evil 5 juricho comdament silent hil (homecoming) i novava sniper ghost warrior (али тешка е доста) tomb rider

за послаб pc obi cure infernal silent hill 4 resident evil 4(spored mene najdobra)

epa dosta ti se se nadevam deka ke ti se dopadnat

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom