Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
ako imas jak pc
resident evil 5 juricho comdament silent hil (homecoming) i novava sniper ghost warrior (али тешка е доста) tomb rider

за послаб pc obi cure infernal silent hill 4 resident evil 4(spored mene najdobra)

epa dosta ti se se nadevam deka ke ti se dopadnat

Фала пријателе...еве сега ќе ја симнам Resident Evil 5,видов на јутуб ми се свиѓа...:)

Еве и некој мој предлог за игри:
Battlefield Bad Company 2
Crysis
Halo 3

--- надополнето ---

Ако можиш да ја опишиш во мали црти,дали ти се допадна???

Прво, многу сакам продолженија и/или камбек на игри (и филмови) што значи во старт ми се допаѓа.
Друго, игривоста е топ, графиката за пофалба, многу добро е чувството да ја играш/гледаш играта во ново руво, а која ја памтиш каква била пред 10 години, приказната си продолжува од каде што завршила....

Се на се, супер (според мене). Ќе видиме за понатаму.

Call of Juarez: Bound in Blood тукушто ја превртив. Ја препорачувам на секој љубител на вестерн филмовите. Многу интересна приказна има во играта, гејмплејот исто така е многу добар, има интересни ефекти и цело време јака акција. Графиката е доста добра, препорачувам да се игра на што можи повисока резолуција и што повеќе ефекти вклучени за да се долови амбиентот. Музиката е супер вклопена во играњето и се менува во зависност од акцијата. Единствена мана би рекол дека е што брзо се превртува. Јас успеав за 5 саати и 15 минути (на easy како за првпат), ама сепак не се приметува оти цело време те држи напнат.
http://www.gamikaze.pl/Resources/Im..._Wiezy_Krwi_Galeria_1_14490_1520_13012009.jpgjuarez1.jpgcall-of-juarez-bound-in-blood-20090224101559025_640w2.jpg07_call_of_juarez_bound_in_blood_big.jpgcall-of-juarez-bound-in-blood-20090518095429740_640w.jpg
pencil.png

Dali nekoj mozhe da mi preporacha poslabi igra za mojot PC "KANTA" eve vi :Time of this report: 6/22/2010, 20:37:23
Machine name: WIN-XQ8PSVZ1TDG
Operating System: Windows Vista™ Starter (6.0, Build 6002) Service Pack 2 (6002.vistasp2_gdr.090803-2339)
Language: Macedonian (FYROM) (Regional Setting: Macedonian (FYROM))
System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
System Model: G31M-S2L
BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG
Processor: Intel(R) Celeron(R) CPU 430 @ 1.80GHz, ~1.8GHz
Memory: 1012MB RAM
Page File: 1063MB used, 1227MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 10
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 6.00.6001.18000 32bit Unicode

StarCraft2 ke si ja simnes ako platis 59,99 dolari :P

Ќе ја симнам од АренаБГ..:)

--- надополнето ---

Call of Juarez: Bound in Blood тукушто ја превртив. Ја препорачувам на секој љубител на вестерн филмовите. Многу интересна приказна има во играта, гејмплејот исто така е многу добар, има интересни ефекти и цело време јака акција. Графиката е доста добра, препорачувам да се игра на што можи повисока резолуција и што повеќе ефекти вклучени за да се долови амбиентот. Музиката е супер вклопена во играњето и се менува во зависност од акцијата. Единствена мана би рекол дека е што брзо се превртува. Јас успеав за 5 саати и 15 минути (на easy како за првпат), ама сепак не се приметува оти цело време те држи напнат.
http://www.gamikaze.pl/Resources/Im..._Wiezy_Krwi_Galeria_1_14490_1520_13012009.jpgПрегледај го приврзокот 32316Прегледај го приврзокот 32317Прегледај го приврзокот 32318Прегледај го приврзокот 32319
pencil.png

Ја свртев пред некоја недела,супер е.....:):):)

Dali nekoj mozhe da mi preporacha poslabi igra za mojot PC

Некој жанр посебно?
Ај вака набрзанка
Half-Life
Counter-Strike
Unreal tournament
Quake 1, 2
DeusEx
No one lives forever 1, 2
Rayman 1 (со dosbox се игра оваа), 2, 3 (овие работат на windows)
Стари игри кои ќе работат. Евентуално некои можат да прават проблеми оти се снимаат на нов оперативен систем.

Малце понови кои можи ќе работат а можи и не:
Unreal Tournamet 2003
Unreal Tournamet 2004
Half-Life 2
Prince of Persia: Sands of time
Splinter Cell 1, 2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom