Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Од FPS до Oblivion дојде. Обливион е RPG од прво лице, ама не е FPS оти нема пукање...
Туку ми текна сега. Види ја Dark Messiah of Might and Magic.

Half Life и продолженијата. Од ко ќе ја изиграш има цел живот после на HL да дркаш. :D

ја пишав обливион дека е долга игра која се игра околу 50 сати со сите квестови, јас побарав игра која е пократка и порелаксирачка и со пукање,знам дека обливион е рпг,ама сакав да бидам поспецифичен, а dark messiah ја имам играно

Што би ми препорачале од овие три:
Crysis warhead
Assassin creed 1
Dirt 2

ја пишав обливион дека е долга игра која се игра околу 50 сати со сите квестови, јас побарав игра која е пократка и порелаксирачка и со пукање,знам дека обливион е рпг,ама сакав да бидам поспецифичен, а dark messiah ја имам играно

Било што со пукање? Ами така кажи. [post=3448695]Види овде[/post]. Е и Portal види ја као сакаш.

Што би ми препорачале од овие три:
Crysis warhead
Assassin creed 1
Dirt 2

Assassin creed 1 дефинитивно, мада сите се различен жанр ама оваа е топ јас ја исплескав цела на x-box360 сеа двојката ја играм

Цело време акција, а кратка игра - Crysis warhead
Аssassins creed - спора/интересна
Dirt 2 одлична игра gameplay/graphics

Ima Nekoj Iskustvo so iGrava 2Moons , nesto kako wow e , da ja simnuvam ili.. ?? i informacii okolu nea ako ima .. mene samo mi rekoa deka bila dobra , istanci nesho vakvo ima li

Ме интересира која е последна игра од Убисофт а да не е продолжение туку да е оригинален наслов.

Во последно време само не трујаат и не лажат со продолженија, Assassin's Creed 2, Splinter Cell 5, Price of Persia 5 (или 8 ако ги сметаме 3те најстарите што не се од Уби... Ебисофт).
Нека дадат нешто оригинално.

Јас прифаќам 2 дела, за некои 3, прифаќам и издавање во епизоди, ама вака 5, 6, 8 поголеми дела не. Toa е веќе сапуница.

Вака Убисофт ја зафркна Rayman. Првиот и вториот дел се одлични посебно вториот. 3тиот колку што ја гледам критиката е добар. Останатото, за нигде.

...
Односно нека си вадат тие продолженија, има (многумина) кој ќе ги игра, ама нека вадат и нови работи.

Со графичка од 2007ма, HD3850 со, пази ова, 256 VRAM - ја играм Assassins Creed 2 на максимум при 1680*1050, како и Just Cause 2 исто, PES 2010, Mass Effect 2, DiRT 2 и слични...
Брат :) не уби, не истреска дирекно во мозок, шо карта ке беше тоа жити се прототип :icon_lol:

Just Cause 2...минимални

Processor: Pentium D 3 GHz / Athlon 64 X2 4200

RAM: 2 GB

HDD: 5 GB

Video card: DirectX 10 Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 2600 Pro

VRAM: MB

објасни ми накратко со колку фпс „лета“ на 16х Anti-aliasing и се друго на мах, оносно на high...страшно ме интересира оти јас така неможам да ја играм со GTS250 1gb DDR3 и плус резолуцијата крај:smir:

Брат :) не уби, не истреска дирекно во мозок, шо карта ке беше тоа жити се прототип :icon_lol:

Just Cause 2...минимални

Processor: Pentium D 3 GHz / Athlon 64 X2 4200

RAM: 2 GB

HDD: 5 GB

Video card: DirectX 10 Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 2600 Pro

VRAM: MB

објасни ми накратко со колку фпс „лета“ на 16х Anti-aliasing и се друго на мах, оносно на high...страшно ме интересира оти јас така неможам да ја играм со GTS250 1gb DDR3 и плус резолуцијата крај:smir:

Без AA и AF играм друже, не може да поднесе графичката тоа, пази - 256 рам.
Инаку просекот е околу 40, се на максимум при 1650 резолуција. Зашто ти е чудно, HD3850 е ѕвер. :)

Без AA и AF играм друже, не може да поднесе графичката тоа, пази - 256 рам.
Инаку просекот е околу 40, се на максимум при 1650 резолуција. Зашто ти е чудно, HD3850 е ѕвер. :)

Абе не ми го пипајте вие мац, неговата графичка он ја доби како подарок од Чак Норис, само не ви кажува дека е верзија HD3850 CN. :):)
Иначе НВИДИА САКС, ја ја играм Џаст Коз 2 и Ассассинс Крид 2 се на фулл и антиалиасинг 8х АФ 16х со 40 фрејма авериџ :)

Глеам никој не спомнува, Skidrow ја извади AC II без сервер емулатор :)

Глеам никој не спомнува, Skidrow ја извади AC II без сервер емулатор :)

Исто како што Разор1911 закаснија со рилисот на ГТА IV , па ајде демек не им била толку комплицирана инсталацијата :) Каснење си е каснење :) сите веќе ја изиграа :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom