Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
На неодамна завршениот GDC саем, компанијата Bethasda Softworks престави еден нов наслов и сосема нов концепт на игра.За нивните потреби оваа игра ја разви програмерската куќа inXile.Новата игра се вика Hunted:The Demon's Forge и планирано е да биде достпана за Xbox 360, Playstation 3, и PC платформите.Интересно за оваа игра е тоа што таа игра се игра во пар.Фокусирана е на традицијата на играње на Dunegons and Dragons при што во главните улоги се наоѓаат 2 хероја:
E'lara и Caddoc.E'lara е женски лик со мошне актрактивен изглед додека Caddoc е типичен снагатор со изразени мускули.Двајцата играчи кои ја играат оваа игра можат да пронајдат пар и онлине и да ги пробаат силите.Е сеа кој знае кога искача играа нека пише...Никаде неможам да најдам relase...Али ко што гледав сликички има и добра графика:toe:

Небрејкинг нјус.
Duke Nukem Forever најверојатно нема никогаш да излези. Исто и SiN Episodes 2.

Што мислите за овие игри?

Јас, ако излези некоја од игриве, честам пиво.
Само една работа не им ја разбирам. Ако студиово што ја почнало играта пропаднало, нека има ги продатат правата и тоа што го направиле на друго студио. Ефтино нема да го прoдадат оти тие игри се познати а знаеме дека името продава.

Незнам оти вакви драми излегуваат. Ritual entertainment, тие што ја правеа SiN, имаа успех со Sin Emergence. Ама ете некако пропаднаа и ги купи Mumbo Jumbo. И сега екипата наместо да прави игра како син, работат на без врска игри за тепање време (еве гледам Mumbo Jumbo извале Samantha Swift 3 :tapp:). Ако толку неможи играва да излези под Mumbo Jumbo, нека ја продадат, добра паричка ќе земат.

А пак со 3d Realms што драма испадна. Се дигна галама за Дуке Нукем лани, излезе нешто видео и слики и шознам таму. По една недела, оп 3d Realms пропаднале.

За игриве имам уште надеж, ама прашање е до кога.

Што се однесува до чекање некоја игра да излезе, јас еве веќе три години од кога прв пат се промовираше играта сеуште ја чекам да излезе, ама сеуште ја нема... се работи за играта "ALAN WAKE" Но... Јас сеуште ќе ја чекам...:toe:

Што се однесува до чекање некоја игра да излезе, јас еве веќе три години од кога прв пат се промовираше играта сеуште ја чекам да излезе, ама сеуште ја нема... се работи за играта "ALAN WAKE" Но... Јас сеуште ќе ја чекам...:toe:

Ако ја чекаш за компјутер ќе се изначекаш, пошо нема да излезе.

Има отворено тема на форумов за играва од DONEV, а искача на 14 мај како што видов и само за x-box360 http://www.vgreleases.com/Xbox360/ReleaseDate-21355.aspx :vozbud::vozbud::vozbud:

ќе ви ја напишам мојата конфигурација овде,виепрепорачајте ми некоја игра(можи и со минимум перформанси)
RAM-2GB DDR2 800MHZ
CPU-E2180 COREDUO 2.00GHZ...
VGA-EN8600GT DDR3 512MB RAM
ама гледајте некоја ФПС или РТС да биде, игри како обливион не се препорачливи:smir::salut:

Играва излага за x-box360 и ps3 изгледа добра на трејлер
http://www.gamespot.com/pages/image_viewer/boxshot.php?pid=981065&popup=1
Супер игра ама боље да не ја глеаш пошо за кој к*р незнам ги прават игриве више,сите јачаат компјутери а тие само даваат изданија за ХВОХ и РЅ3...нешо слично како ..:tapp:(извинете за офтопик)

Супер игра ама боље да не ја глеаш пошо за кој к*р незнам ги прават игриве више,сите јачаат компјутери а тие само даваат изданија за ХВОХ и РЅ3...нешо слично како ..:tapp:(извинете за офтопик)
Ја гледам пошо имам x-box360, а што се однесува до линков моментално ја играм darksiders

ајде предлог за пукачка авантура да видиме некој?:drk::drk::drk:

ама гледајте некоја ФПС или РТС да биде, игри како обливион не се препорачливи:smir::salut:
Од FPS до Oblivion дојде. Обливион е RPG од прво лице, ама не е FPS оти нема пукање...
Туку ми текна сега. Види ја Dark Messiah of Might and Magic.

ајде предлог за пукачка авантура да видиме некој?:drk::drk::drk:

Half Life и продолженијата. Од ко ќе ја изиграш има цел живот после на HL да дркаш. :D

Некој да не ја симна новата GTA IV? Ај нека сподели импресии, што има ново, дали е подобра или полоша од претходната?

Супер игра ама боље да не ја глеаш пошо за кој к*р незнам ги прават игриве више,сите јачаат компјутери а тие само даваат изданија за ХВОХ и РЅ3...нешо слично како

Друже, ја не знам кој кур ги јачате компјутерите? :)

Со графичка од 2007ма, HD3850 со, пази ова, 256 VRAM - ја играм Assassins Creed 2 на максимум при 1680*1050, како и Just Cause 2 исто, PES 2010, Mass Effect 2, DiRT 2 и слични...

Једини кои не сум можел така биле Crysis и GTA IV, од кои втората е неоптимизирано срање - со што се докажа и од излегувањето на AC2.
За што да ги јачаме компјутерите, кажи ми?

И така сите игри се конверзии, правени примарно за Xbox360, кој не станува појак со времето, па немаме потреба од појачувања во моментов...и така ќе остане се од PS4 или Xbox 720, јбг.

Друже, ја не знам кој кур ги јачате компјутерите? :)

Со графичка од 2007ма, HD3850 со, пази ова, 256 VRAM - ја играм Assassins Creed 2 на максимум при 1680*1050, како и Just Cause 2 исто, PES 2010, Mass Effect 2, DiRT 2 и слични...

Једини кои не сум можел така биле Crysis и GTA IV, од кои втората е неоптимизирано срање - со што се докажа и од излегувањето на AC2.
За што да ги јачаме компјутерите, кажи ми?

Kaко играш PES 2010 со 256 рам жити мене ? Кажи начин, па и ја да играм :)

Не рам ко рам, туку рам на графичката. :)

Иначе имам 5GB DDR2 800, ако збориме за тој другиот рам.

Кажи ми, кога си искористил реално повеќе од 3 GB? :) :) :)

(дај некој GB на заем бе...)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom