Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
^ Е да. :vozbud: Ама не ја зимам, некое време одмарам од WoW, веке немам 3 недели играно.

ај некој нека ми препорача хорор игри со пукање:) благодарам однапред:helou:

vaka imas dosta iskoceni ama ne znam kolku se novi:
obscure
obscure 2
alone in the dark
resident evil 4

Значи ми треба некоја игра што не е стратегија (друго што било) да е понова (не од 2000 таму :)) и да не бара многу пошо машинава не е за фалење (778мб рам 128 мб графичка:kesa:)

star wars battlefront 1 probaj mislam deka ke ti ja fati,

Некоја интересна FPS игра да препорачате, не мора да е од најновите, може и некоја постара.

F.E.A.R
Crysis
far cry 1 i 2

Некој нека даде повеќе предлози за некои акциони игри,тркачки се што е интересно оти на крајов на месецов ке симнувам мноогу :)

mislam deka iskoci i za kompjuter pa ako mozes zemi ja merceneries 2 world in flames.

aj ako moze nekoja dobra mmorpg ko knight online ili silkroad da preporaca nekoj.fala odnapred

Излезе и Silent Hill-Home coming (2008) ;)

Лека ноќ... муахахахха.

Дечкииии дај те ми некој предлог за некоја супер авантура или хорор авантура ама да биде во стил 1st person такви обожавам да играм , гледав многу кои да извадам, а и ги читав и вашите препораки ама тие се оние click and point,кажете ми некоја во стилот Nosferatu, Undying итн итн:pipi:

Дечкииии дај те ми некој предлог за некоја супер авантура или хорор авантура ама да биде во стил 1st person такви обожавам да играм , гледав многу кои да извадам, а и ги читав и вашите препораки ама тие се оние click and point,кажете ми некоја во стилот Nosferatu, Undying итн итн:pipi:

Penumbra... дефинитивно.

Знаете колку тежи верзијата на RELOADED од Sacred 2?
20GB.

Или RLD утнале при пакување, или играва оди на врвот на листата на bloatware.

attachment.php

LotRO: Mines of Moria искача утре, а овие од Југотон немаат абер, викаат ќе им стигне 2 недели откако ќе искочи. :toe:

pa probajte ja Bully scholarship edition

Ја има за PC?:vozbud:

Оваа игра е за PS2 изворно,стара 3 години најмалце,но е од легендарните Rockstar!

Така да,неполитички коректна,луда и најверојатно незаборавна

bully33.jpg

76733-jackandjimmy.jpg

bully_rockstar_games_screenshot__11_.jpg

bully-desk-ss.jpg

Сега ја ставам да се симнува :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom