Сега за сега нема да излегува за компјутер. За сите игри информации имаш на www.gamespot.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај деновиве ќе ја симнам и ќе се стаам на третиот сервер
Фала .
Некој тука ја игра City of heroes или City of villians и ако игра да каже што како е?
абе дај стај те се CABAL Online да ми праи друштво некој
www.cabalonline.com
е јбг јас сум на Марс а што карактер играс и кој левел си,ранк?На CABAL Online сум, на Jupiter. Ако си таму, тогаш видимо се, ако не тогаш ништо. Колку што знам имаш Македонци на Mars и Jupiter, за Mercury не знам.
е јбг јас сум на Марс а што карактер играс и кој левел си,ранк?
i jas sum Force Blader ama slab rank imam 6 meseci nemav igrano lvl 74 Master/ExpertИмаш Македонци на Mars, побарај на темата "Листа на MMORPG" таму Статус Кво ги наведе user-ите. Јас сум Force Blader, Level:78, G.Master/A.Master. Ти?
i jas sum Force Blader ama slab rank imam 6 meseci nemav igrano lvl 74 Master/Expert
изгледа се премиум нели тие имаа 25% повеќе од нас free што смеАбе и јас кога стигнав 75ти бев Master/Master ама видов дека мора да се skill-а па им се стаив на Moscutter Queen-овите. Веќе недела дена само тоа правам. Мада не ми е јасно како некои успеваат Dual Trans да направат на 60ти level.
Отворете си тема,да ви ги пребацам таму мислењата.
Доста со офтопици![]()