Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Ај деновиве ќе ја симнам и ќе се стаам на третиот сервер :)

Фала .

Стај се како Accretia (ако сакаш). Тоа сум јас. Моментално не ја играм, чекам играчи. Играва не е наменета за соло дефинитивно.

Епа ај коа се ќе симнам и ќе напраам Accretia ко тебе ќе ти пишам да играме заедно :)

Некој тука ја игра City of heroes или City of villians и ако игра да каже што како е?

Колку што знам се плаќаа али сигурно има и некој бесплатен сервер... Ако ништо друго па има еден тон луѓе кај нас кои плаќаат за WoW а ова многу поинтересно ми изгледа од WoW па може некој од форумов е претплатен на играва. Ако има некој таков нека се јави и нека каже искуство :)

На CABAL Online сум, на Jupiter. Ако си таму, тогаш видимо се, ако не тогаш ништо. Колку што знам имаш Македонци на Mars и Jupiter, за Mercury не знам.
е јбг јас сум на Марс а што карактер играс и кој левел си,ранк?

е јбг јас сум на Марс а што карактер играс и кој левел си,ранк?

Имаш Македонци на Mars, побарај на темата "Листа на MMORPG" таму Статус Кво ги наведе user-ите. Јас сум Force Blader, Level:78, G.Master/A.Master. Ти?

Имаш Македонци на Mars, побарај на темата "Листа на MMORPG" таму Статус Кво ги наведе user-ите. Јас сум Force Blader, Level:78, G.Master/A.Master. Ти?
i jas sum Force Blader ama slab rank imam 6 meseci nemav igrano lvl 74 Master/Expert

i jas sum Force Blader ama slab rank imam 6 meseci nemav igrano lvl 74 Master/Expert

Абе и јас кога стигнав 75ти бев Master/Master ама видов дека мора да се skill-а па им се стаив на Moscutter Queen-овите. Веќе недела дена само тоа правам. Мада не ми е јасно како некои успеваат Dual Trans да направат на 60ти level.

Абе и јас кога стигнав 75ти бев Master/Master ама видов дека мора да се skill-а па им се стаив на Moscutter Queen-овите. Веќе недела дена само тоа правам. Мада не ми е јасно како некои успеваат Dual Trans да направат на 60ти level.
изгледа се премиум нели тие имаа 25% повеќе од нас free што сме

Отворете си тема,да ви ги пребацам таму мислењата.

Доста со офтопици :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom