Пази, мора да имаш Xbox360 alike. Значи ако имаш од битпазарските, џабе. Или некој од другиве...што не е Логитеч.нормално дека може да се игра со гејмпад.
Пази, мора да имаш Xbox360 alike. Значи ако имаш од битпазарските, џабе. Или некој од другиве...што не е Логитеч.
Исто де...само немаат сите таков. Јас имам уште 4, само со ChillStream-от работи.
Assassins creed 1 (не е со пукање но е доста добра верувам дека ќе ти се допадне),Tom Clancy Rainbow six vegas.A со возење малку постара но доста добра NFS Hot pursuit 2.предложите некоја игра со возење и една со пукање. не е битно колку е голема.. само да може да се игра на мојот компјутер.
имам ги пробано: NFS:U2, NFS:MW, NFSS, NFS:UC, NFS:Shift, (и сега NFS:World), GRID, FUEL, TDU, CoD4, CoD5, CoD6, CS 1.6, Portal ( не е со пукање.. ама FPS e XD ), Serius Sam, GTA:VC. и то.. кажувајте нешто друго.
Grand Ages: Rome, Celtic Kings , Great War Nations: The Spartans , PraetoriansАнтичка стратегија со Тројанци, Спартанци etc.
Само не Rome: Total War.
Абе на мене ми бара кејкод на Сингуларити кога ја инсталирам. Во кракот нигде нема кејген. Барам на нет и пак не мозам да најдам. Тебе ти бараше ли? ако не ти барало значи сум симнал некоја зезната.Сингуларити,ја турнав од АренаБГ ја препорачувам на сите..многу јака игра...
Не бе...не ми бараше...Абе на мене ми бара кејкод на Сингуларити кога ја инсталирам. Во кракот нигде нема кејген. Барам на нет и пак не мозам да најдам. Тебе ти бараше ли? ако не ти барало значи сум симнал некоја зезната.
--- надополнето ---
Абе не го фермај ова претходно. Најдов на замунда од кај што ја симнав играва
ako imas jak pcМоже некој да ми препорача некоја топ игра... само да не е со возење... фала однапред :smir: