Препораки за игри

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
нормално дека може да се игра со гејмпад.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
нормално дека може да се игра со гејмпад.
Пази, мора да имаш Xbox360 alike. Значи ако имаш од битпазарските, џабе. Или некој од другиве...што не е Логитеч. :)

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
предложите некоја игра со возење и една со пукање. не е битно колку е голема.. само да може да се игра на мојот компјутер.
имам ги пробано: NFS:U2, NFS:MW, NFS:PS, NFS:UC, NFS:Shift, (и сега NFS:World), GRID, FUEL, TDU, CoD4, CoD5, CoD6, CS 1.6, Portal ( не е со пукање.. ама FPS e XD ), Serius Sam, GTA:VC. и то.. кажувајте нешто друго.
Assassins creed 1 (не е со пукање но е доста добра верувам дека ќе ти се допадне),Tom Clancy Rainbow six vegas.A со возење малку постара но доста добра NFS Hot pursuit 2.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Сингуларити,ја турнав од АренаБГ ја препорачувам на сите..многу јака игра...:)

Simple mind

Паметни баби
Член од
19 јуни 2010
Мислења
57
Поени од реакции
1
Сингуларити,ја турнав од АренаБГ ја препорачувам на сите..многу јака игра...:)
Абе на мене ми бара кејкод на Сингуларити кога ја инсталирам. Во кракот нигде нема кејген. Барам на нет и пак не мозам да најдам. Тебе ти бараше ли? ако не ти барало значи сум симнал некоја зезната.

--- надополнето ---
Абе не го фермај ова претходно. Најдов на замунда од кај што ја симнав играва

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Абе на мене ми бара кејкод на Сингуларити кога ја инсталирам. Во кракот нигде нема кејген. Барам на нет и пак не мозам да најдам. Тебе ти бараше ли? ако не ти барало значи сум симнал некоја зезната.

--- надополнето ---
Абе не го фермај ова претходно. Најдов на замунда од кај што ја симнав играва
Не бе...не ми бараше...:)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Може некој да ми препорача некоја топ игра...:) само да не е со возење...:) фала однапред :smir:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Извинете ама незнам дали следново прашање е оф или он топик... али ај ќе си прашам, отприлика да не знае некој кога искочуваат во Македонија ПЕС 2011 и Фифа менаџер 2011? благодарам однапред

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Сингуларити излезе пред некое време...можете да ја симнете од 0.arenabg

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
Може некој да ми препорача некоја топ игра...:) само да не е со возење...:) фала однапред :smir:
ako imas jak pc
resident evil 5 juricho comdament silent hil (homecoming) i novava sniper ghost warrior (али тешка е доста) tomb rider

за послаб pc obi cure infernal silent hill 4 resident evil 4(spored mene najdobra)

epa dosta ti se se nadevam deka ke ti se dopadnat

Kajgana Shop

На врв Bottom