Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Др . Илија Здравков гоб 8ми септември врвен неврологKe ve zamolam za preporaka na nevrolog, nekoj sto ima iskustvo za posledici od encefalit. Vi blagodaram.
Na ocna klinika.ми летна метална струганица во око се укопа ... доктор за вадење?
знам де ама каде да не ми го истера окото некојNa ocna klinika.
...па мора да иде има страно тело во око до утре може да се инфицира да направи проблем, МОРА ИТНО сега да се јави кај офталмолог, ама каде сам треба да одбере, важно вечерва треба да го санира тоа!Cekaj malce, jas mislev deka e urgentno za vecerva na dezuren.
А има ли вечерва некој што работи дежурен?Cekaj malce, jas mislev deka e urgentno za vecerva na dezuren.
Vo GOB 8 mi septemvri nema ocen doktor..samo na klinika.....па мора да иде има страно тело во око до утре може да се инфицира да направи проблем, МОРА сега да се јави кај офталмолог, ама каде сам треба да одбере!
сигурно има ? да не одам за џабе...Vo GOB 8 mi septemvri nema ocen doktor..samo na klinika..
Site se dobri.
Dezuren imaat, Javi se na tel ako sakas I prasaj.сигурно има ? да не одам за џабе...
...има, мора да одиш, не го чепкај со раце, немој да го гледаш на огледало ниту да се потрудиш нешто да направиш, затоа што можеш да го оштетиш , само држи чисто марамче на око да ти биде затворено!сигурно има ? да не одам за џабе...
телефон: (02) 3147 151 (02) 3161-714Dezuren imaat, Javi se na tel ako sakas I prasaj.
Завршив работа сега ми го извадија безболно мислев ќе боли фала ви на информации !...има, мора да одиш, не го чепкај со раце, немој да го гледаш на огледало ниту да се потрудиш нешто да направиш, затоа што можеш да го оштетиш , само држи чисто марамче на око да ти биде затворено!
телефон: (02) 3147 151 (02) 3161-714
Сакаш приватен физиотерапевт?Здраво дечки, некој да препорача добар физиотерапевт специјализиран за рехабилитација на пациенти по операција на колк? И дали можеби некој има искуство со бањиве во Македонија, како е грижата за пациентите:?