Препораки за доктори специјалисти/супспецијалисти

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Ke ve zamolam za preporaka na nevrolog, nekoj sto ima iskustvo za posledici od encefalit. Vi blagodaram.

Cekaj malce, jas mislev deka e urgentno za vecerva na dezuren.
...па мора да иде има страно тело во око до утре може да се инфицира да направи проблем, МОРА ИТНО сега да се јави кај офталмолог, ама каде сам треба да одбере, важно вечерва треба да го санира тоа!

...па мора да иде има страно тело во око до утре може да се инфицира да направи проблем, МОРА сега да се јави кај офталмолог, ама каде сам треба да одбере!
Vo GOB 8 mi septemvri nema ocen doktor..samo na klinika..
Site se dobri.

сигурно има ? да не одам за џабе...
...има, мора да одиш, не го чепкај со раце, немој да го гледаш на огледало ниту да се потрудиш нешто да направиш, затоа што можеш да го оштетиш , само држи чисто марамче на око да ти биде затворено!
Dezuren imaat, Javi se na tel ako sakas I prasaj.
телефон: (02) 3147 151 (02) 3161-714

Последно уредено:
Завршив работа сега ми го извадија безболно мислев ќе боли фала ви на информации !
Автоматски споено мислење:

...има, мора да одиш, не го чепкај со раце, немој да го гледаш на огледало ниту да се потрудиш нешто да направиш, затоа што можеш да го оштетиш , само држи чисто марамче на око да ти биде затворено!

телефон: (02) 3147 151 (02) 3161-714
Завршив работа сега ми го извадија безболно мислев ќе боли фала ви на информации !

Здраво дечки, некој да препорача добар физиотерапевт специјализиран за рехабилитација на пациенти по операција на колк? И дали можеби некој има искуство со бањиве во Македонија, како е грижата за пациентите:?

Здраво дечки, некој да препорача добар физиотерапевт специјализиран за рехабилитација на пациенти по операција на колк? И дали можеби некој има искуство со бањиве во Македонија, како е грижата за пациентите:?
Сакаш приватен физиотерапевт?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom