Препораки за доктори специјалисти/супспецијалисти

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Ve iscitav od pocetok do kraj , moj izbor e Zivko Popov za urolog , no neznam kade raboti so ogled deka postovite se od 2013, 2014 god , mozebi go smenil rabotnoto mesto , blagodaram .
Isto taka bi sakala preporaka za dobar gastroenterolog ili kolorektalen hirurg .

Blagodaram

Препорака специјалист за ревматоиден артритис или евентуално некои лекови/суплементи?
Се работи за многу младо момче, 22 години, му го дијагностицираа пред 3 години, но до пред неколку месеци немаше проблеми, а сега ситуацијата е многу влошена и во св.Еразмо во Охрид му кажале дека мора да прави операција, дали може да се избегне операција и да се врати во некоја нормала?

ако има некој да сподели искуство или пак мислење за одредување диоптрија на очи (откажа видот за на далеку) во Неуромедика кај др. ВАСИЛКА АНДРЕЕВСКА АНДОНОВА гледам преку мој термин може и кај нив да се направи преглед преку фондот, или прифаќам и други предлози, прв преглед ќе ми биде и сакам да отидам на место каде ќе ми одредат правилно и точно диоптер, но во секој случај бидејќи сум семеен човек и родител на малолетни деца и располагаме со ограничен буџет :( ако може попристојни да се цените од ординацијата од препораката :D

Во неколку државни институции во Скопје имаш компјутерско одредување на диоптер. Отиди на две места, ако ти е шубе. Заштедените пари вложи ги во поквалитени пари за наочари.

Дали има во Македонија киропрактичар но со завршено соодветно образование, не самоук, тука не верувам ни дека постои можност да заврши, но гледам надвор имаат дури подолго образование од класичната медицина. Има некој таков во државава или не?

дали некој знае колку чини приватен преглед кај е Бојан Стојановски во ординацијата др Стојановски,
бидејќи за преглед преку фонд нема термини

Mi preporacaja da napravam gastro i kolonoskopija, dali nekoj ima iskustvo so ovie lekari?

dr Zdravko Stojkovski (Filip Vtori)

ili

dr Hristova Janik Violeta (Re-medika)

Fala!

Ve molam preporaka za dobar nevrohirurg vo Makedonija?
Др Дано Дамјановски, само не знам каде работи во моментов, дали е сè уште во државна или отиде во некоја од другите болници.

Имам претерано иритиран скалп и не помага никаков шампон и лосион досега. Некој да ми препорача добар дерматолог во Скопје? И цената за преглед ме интересира исто.

Имам претерано иритиран скалп и не помага никаков шампон и лосион досега. Некој да ми препорача добар дерматолог во Скопје? И цената за преглед ме интересира исто.
Си пробал ли со Кетоконазол и Синодерм? Иначе добри дерматолози во нашава земја потешко се наоѓаат. Би ти ја препорачал Ирена Димитровска во 8 - ми септември, доста е добра или евентуално да отидеш во Систина, таму имаше една добра кожна докторка, само не ми текнува како се викаше. Прегледот во Систина мислам е 2000 - 3000 денари. Исто мислам дека кожен доктор има и во Promoitalia, но тоа е центар против стареење. Они прават некои третмани за обновување на кожата, поточно PRP, но мислам дека и до 300 евра фаќа еден третман, а прегледите може се и бесплатни. Најдобро е да се јавиш и да прашаш.

Здраво, може ли некој да ми препорача добар неФролог од лично искуство :)

Zdr .Preporaka za dobar internist/endikronolog ?
Fala odnapred .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zdr .Preporaka za dobar internist/endikronolog ?
Fala odnapred .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Добар интернист знам кој работи на приватно, тоа е Андријана Трпковска во Интермед, а добар ендокринолог е докторката Перцан, ама не знам дали уште работи на Клиника, стара беше, може е и во пензија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom