Premier League - 2026-2027

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување
Беше и остана корумпирана лига Премиер. Не дека другите се нешто поарни, ама со цела оваа врвна видео технологија на здрав памет те прават будала. Италјаните вода може да им носат на Енглезиве.

Многу големи 2 бода на Енфилд во пресрет на дуелот против Тотенхем од лига купот.Новото Ел Кешико ? :LOL:
Ај Баркола нема да биде како останатите.

Иначе отвара пренос со грешка Дракче уште тоа ваљда го немаа направено.
Последниот меч за денес од ПЛ вика :facepalm:

Со Гравенберх и Собослаи во средина ќе се мачат Ливерпул
Мора да ги сменат и двајцата ако веќе играат со оваа формација
Автоматски споено мислење:

Алонсо никако да стегни одбрана. Примаат голови премногу лесно
Вака тешко до успех

Последно уредено:
Еден да им се повреди на Евертон од Тарковски- Брентвајт - Миколенко паѓаат одма под 13/14 место. Страшно добра работа завршуваат позади, ќе примеа гол и од ваков мртов Тотенхем.
6 бода со 18 души во ростер, доктор Мојс :cool:

Мојс е мајстор за средни екипи, а Евертон му е коњак. После него и нека се пензионира.
Екипите што истурија милиони, ха ха, хе хе. Тотенхем е помртов и од лани, Челзи и Пул иста жална слика.

Колку мизерен пенал влечење од двете страни добро барем не го реализираа правдата е задоволена.

Не се навикнати арсеналовци на вакво судење, се научија лани да тепаат, да користат боречки зафати.....

Кога има едно страно влечење и јас сум да се свират пенали а не како во оваа ситуација батево со цела сила го влечи за рака при што Конса паѓа преку него. Според мене не треба да судат вакви пенали доаѓа како фаворизирање на едниот тим над другиот.

Back
На врв Bottom