Premier League - 2024/25

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Јас сега прв пат слушам дека покрај ова ќе има и регуларно светско секоја година.
Значи ПСЖ ако освоеше ќе беше светски првак на квадрат.

И кога гледам на Википедија, Светско првенство е фактички ова на Челзи, а тоа што ќе го играат после е некое ново натпреварување. Какви глупости не ќе измислат за пари.

Некој да одговори на ова.... @vidooq @Syn @Донев

Навистина не ме интересира, без заебанција. Пуштив само финалето да го изгледам, и толку беше. Никаков хејт кон Челси или било кој и да го освоеше. Затоа и не знам како е планирано да се игра, и не ни пишав.

Јас сега прв пат слушам дека покрај ова ќе има и регуларно светско секоја година.
Значи ПСЖ ако освоеше ќе беше светски првак на квадрат.

И кога гледам на Википедија, Светско првенство е фактички ова на Челзи, а тоа што ќе го играат после е некое ново натпреварување. Какви глупости не ќе измислат за пари.
И јас првпат слушам

И сега ПСЖ ако освои, како ќе се рачуна тоа? Досега освојувачите беа светски прваци, а сега друго име ќе им стават за да не се меша со светското?

Па вака ова светското уште повеќе губи на важност.

Нема врска едни се свеДски шампиЊони. :D

И јас првпат слушам

И сега ПСЖ ако освои, како ќе се рачуна тоа? Досега освојувачите беа светски прваци, а сега друго име ќе им стават за да не се меша со светското?

Имаше веќе некаде (ама да ме убиеш не ми текнува каде прочитав) дека Челзи се ПРВИТЕ светски шампиони.
Сите до сега што освоиле таа титула ќе им била преименувана во нешто друго.

И јас првпат слушам

ПСЖ ако освои ќе се светски шампиони, за разлика од Челзи шо би рекол Филе интергалактички шампиони.

И јас првпат слушам

FIFA have now renamed all the previous Club World Cup winners as now “FIFA Intercontinental Champions” — FIFA only recognise Chelsea as World Champions.

Ќе се доиграат овие да им се повампири Супер лигата. Нешто многу новини им текнува во последниве неколку години!

Otvorete nova tema da glasame.
Шо ќе гладаме сФетските шамиЊони се неприкосновени, мора да освојат потрошија планини пари.
ПС нека си продужи тука боље да се гледаат глупостите што се шљапаат. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom