Premier League - 2024/25

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Уште им се тресат нозете од среда :icon_lol:

Иста е награда, не е мала работа ни што ќе фатат ЛШ.

Не би требало да е иста. Има поголем износ за екипа што ке заврши на второ место, наместо на трето. Плус чинам 3 милиони беше по победа плус.

Koj go zeme toj brazilecot od Notingem ke zavrsi ogromna rabota, odlicen igrac. Milo mi e za Hudson Odoi sto uspea da se vrati posle tie strasni povredi, bas me interesira dali ke zagriza nekoj po nego.

Пеналиве што им ги даваат на Ливерпул се смешни, Диаз влече за дрес пенал им даваат :toe:
Ги извлечка судијата братски... ни помогна на Фантази мастерите. :D

Иначе Пул направи 6 измени денес, ама дур глеав реков нешо грешно бројам, ама...
1741461743248.png

P.S оки причината била пошо Бендарек у прво полувреме бил заменет ради повреда на главата, затоа и на Пул им дале + замена. Викам отиде -3 поени :coffee:

Koj go zeme toj brazilecot od Notingem ke zavrsi ogromna rabota, odlicen igrac. Milo mi e za Hudson Odoi sto uspea da se vrati posle tie strasni povredi, bas me interesira dali ke zagriza nekoj po nego.

Он и Хујсен се топ опции за штоперските позиции. Ќе видиме дали ќе загризе некој од топ тимовите на лето.

Он и Хујсен се топ опции за штоперските позиции. Ќе видиме дали ќе загризе некој од топ тимовите на лето.

Муриљо само што потпиша нов договор. Има да биде 70-80 милиони фунти ако иде.

Уште пред неколку месеци ми фати око, чинам и пишав некаде дека ке направи трансфер во поголем клуб, и почнав да го следам.

Со кој памет овие Борнмут го зедоа Кепа не знам.
Печен е да продолжи договор со Челзи и да се натпреварува со другите инвалиди таму.
Како собраа Челзи толку ботови на гол е за чудење.

Kakvi konkurenti za titula kakvi bakraci. Uste edna sezona bez trofej na arteta.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom