E
Добро, Челзи напраеја дил на векот со Санчо.Чекај, сега ми излезе ова:
Прегледај го приврзокот 428145
Сакате да кажете дека Касемиро го платиле 70м на тие години? Нели дојде на фри трансфер во Јунајтед?
Ако е вака, КОИ СТЕ БЕ ВИЕ ДА ФАЌАТЕ СЕИР.
Ајде гитла.
Дете не се мешај кај се куреви мерат, Данте беше тој што влезе во фан клуб да провоцира, што кур сакате сега. Трпите и ќутите.Добро, Челзи напраеја дил на векот со Санчо.
Откачи се више.
Кажа ти ја, дојде у фан клуб да изиграваш курназа, сга ќе ќутиш и трпиш кд ќе биду канцер досадан пошто исти глупости што ги дробите може и за ваш клуб исто, видиш не сте ништо бољи.3 миљарди потрошени на флопи и нас најде да ни мрси колку имаме потрошени. Шетај дечко гледај таму 14то место.
Кур на чело ти никнал ебате мочкото глуп.Дете не се мешај кај се куреви мерат, Данте беше тој што влезе во фан клуб да провоцира, што кур сакате сега. Трпите и ќутите.
Кој ќути??? Пролистај ќе видиш. Иначе не е провокација истина е СФЕ.Дете не се мешај кај се куреви мерат, Данте беше тој што влезе во фан клуб да провоцира, што кур сакате сега. Трпите и ќутите.
Кажа ти ја, дојде у фан клуб да изиграваш курназа, сга ќе ќутиш и трпиш кд ќе биду канцер досадан пошто исти глупости што ги дробите може и за ваш клуб исто, видиш не сте ништо бољи.
Кој се 14то место?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ви го чуваме немај гајле.Кој се 14то место?
Kd uletues u fan klub da provociras e akt na vojnu, ovdeka po teme e drugo. Ne sam ja kriv sto mislis deka si Zelenski pa ke pravis ekskurize na KURskКој ќути??? Пролистај ќе видиш. Иначе не е провокација истина е СФЕ.
А вишто си гаставњате тој лично ја не сам крив.
14 место е ваше не се нервирај само још малко да поделите бодови.
Како што кажа фала ви што ни га тргнасте Флопчу, надам се дека 14 место е ваше. А и да не е ништо страшно и подоле да завршите.Kd uletues u fan klub da provociras e akt na vojnu, ovdeka po teme e drugo. Ne sam ja kriv sto mislis deka si Zelenski pa ke pravis ekskurize na KURsk
Pred vas ke zavrsimo, toj e vrzano u krpche.Како што кажа фала ви што ни га тргнасте Флопчу, надам се дека 14 место е ваше. А и да не е ништо страшно и подоле да завршите.