Premier League - 2024/25

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
E

enzo8

Гостин
Чекај, сега ми излезе ова:
1725220208859.png

Сакате да кажете дека Касемиро го платиле 70м на тие години? Нели дојде на фри трансфер во Јунајтед?
Ако е вака, КОИ СТЕ БЕ ВИЕ ДА ФАЌАТЕ СЕИР.
Ајде гитла.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.292
Поени од реакции
9.402
3 миљарди потрошени на флопи и нас најде да ни мрси колку имаме потрошени. Шетај дечко гледај таму 14то место. :D

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Чекај, сега ми излезе ова:
Прегледај го приврзокот 428145

Сакате да кажете дека Касемиро го платиле 70м на тие години? Нели дојде на фри трансфер во Јунајтед?
Ако е вака, КОИ СТЕ БЕ ВИЕ ДА ФАЌАТЕ СЕИР.
Ајде гитла.
Добро, Челзи напраеја дил на векот со Санчо.
Откачи се више.

E

enzo8

Гостин
Добро, Челзи напраеја дил на векот со Санчо.
Откачи се више.
Дете не се мешај кај се куреви мерат, Данте беше тој што влезе во фан клуб да провоцира, што кур сакате сега. Трпите и ќутите.

3 миљарди потрошени на флопи и нас најде да ни мрси колку имаме потрошени. Шетај дечко гледај таму 14то место. :D
Кажа ти ја, дојде у фан клуб да изиграваш курназа, сга ќе ќутиш и трпиш кд ќе биду канцер досадан пошто исти глупости што ги дробите може и за ваш клуб исто, видиш не сте ништо бољи.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Дете не се мешај кај се куреви мерат, Данте беше тој што влезе во фан клуб да провоцира, што кур сакате сега. Трпите и ќутите.
Кур на чело ти никнал ебате мочкото глуп.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.292
Поени од реакции
9.402

Кажа ти ја, дојде у фан клуб да изиграваш курназа, сга ќе ќутиш и трпиш кд ќе биду канцер досадан пошто исти глупости што ги дробите може и за ваш клуб исто, видиш не сте ништо бољи.
Кој ќути??? Пролистај ќе видиш. Иначе не е провокација истина е СФЕ.:cool:
А вишто си гаставњате тој лично ја не сам крив.
14 место е ваше не се нервирај само још малко да поделите бодови. :D

E

enzo8

Гостин
Кој ќути??? Пролистај ќе видиш. Иначе не е провокација истина е СФЕ.:cool:
А вишто си гаставњате тој лично ја не сам крив.
14 место е ваше не се нервирај само још малко да поделите бодови. :D
Kd uletues u fan klub da provociras e akt na vojnu, ovdeka po teme e drugo. Ne sam ja kriv sto mislis deka si Zelenski pa ke pravis ekskurize na KURsk:D

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.292
Поени од реакции
9.402
Kd uletues u fan klub da provociras e akt na vojnu, ovdeka po teme e drugo. Ne sam ja kriv sto mislis deka si Zelenski pa ke pravis ekskurize na KURsk:D
Како што кажа фала ви што ни га тргнасте Флопчу, надам се дека 14 место е ваше. А и да не е ништо страшно и подоле да завршите. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom