- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 33.212
- Поени од реакции
- 68.808
Рече ликот што го снемува по 6 месеци од форумот.Уште си останал тажен хипопкрит да се мешаш од страна а кога ќе загусти да бегаш а, пиче мало.

Рече ликот што го снемува по 6 месеци од форумот.Уште си останал тажен хипопкрит да се мешаш од страна а кога ќе загусти да бегаш а, пиче мало.
Јас не се бар мешам у туѓи манџи и да глумам дрвен адвокат. Ти го правиш тоа, индиректно, директно, суптилно, несуптилно ама барем си константен у тоа дека си пиче. Последен пат да ме цитираш освен ако директно со тебе немам нeшто, тоа со Данте што си пишувам си е друго и гледај си твоја работа.Рече ликот што го снемува по 6 месеци од форумот.![]()
Или што?Јас не се бар мешам у туѓи манџи и да глумам дрвен адвокат. Ти го правиш тоа, индиректно, директно, суптилно, несуптилно ама барем си константен у тоа дека си пиче. Последен пат да ме цитираш освен ако директно со тебе немам нeшто, тоа со Данте што си пишувам си е друго и гледај си твоја работа.
Другар, дај бе не ме замарај божем не се знаемо. Возиш црвено ауди на бугарски табле, абослутан фрик и гик си у фацу, ќе те згазу под ноге пошто и риал лајф си пиче како што си на форум. Ајде гитла.Или што?
Поима немам кој си. Ама куде и да ме видиш, дојди и претстави ми се.Другар, дај бе не ме замарај божем не се знаемо. Возиш црвено ауди на бугарски табле, абослутан фрик и гик си у фацу, ќе те згазу под ноге пошто и риал лајф си пиче како што си на форум. Ајде гитла.
Обавезно.Поима немам кој си. Ама куде и да ме видиш, дојди и претстави ми се.
Кењаат за прошлата фирмаOтпишаните.
Аман не го мисли нека се предозира веќе еднашGo zemaa celsi ko novorodence cicka.
Автоматски споено мислење:
Kostic ziv li e? Da ne jadel over vcera?
Lajkni bratu da ne te mislam.