Premier League - 2024/25

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
14 август 2022
Мислења
1.642
Поени од реакции
2.035
Среќа па има кредити Пеп во Сити. Друг лагано ќе леташе од клупа за ваква сезона.
Зш би летал, и понатаму се во игра за место во ЛШ. Сезонава секако им е престапна, нема да освојат титула. :D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.607
Поени од реакции
59.391
Зш би летал, и понатаму се во игра за место во ЛШ. Сезонава секако им е престапна, нема да освојат титула. :D
Тоа во Јунајтед, Челзи, Тотенхем можеби би било успех, во Сити е дебакл :D

Член од
14 август 2022
Мислења
1.642
Поени од реакции
2.035
Тоа во Јунајтед, Челзи, Тотенхем можеби би било успех, во Сити е дебакл :D
Не и сезонава според мене, Атсенал имаа чист пут кон ПЛ али им се дешава Арне Слот. Сити се у транзиција и допрва треба да бараат замена за Де Брујн и Вокер.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.961
Поени од реакции
1.395
Па очигледно е дебакл сезонава, ама доста играчи треба да се мењаат у Сити, а купувањето уште од сега е прав потег, според мене.
Силва, КДБ, лев бек - се само дел од играчите што треба да се заменат. Цела средина им фали.

Член од
28 мај 2023
Мислења
178
Поени од реакции
175
Среќа па има кредити Пеп во Сити. Друг лагано ќе леташе од клупа за ваква сезона.
Нормално дека ќе има кредит после толку освоени титули, следна сезона пак ќе се борат за титула. Истото се случи и со Ливерпул пред 2 сезони, отказ за Клоп не беше опција, па следна сезона ги врати во борба за трофеј.

S.L

Член од
1 јули 2013
Мислења
1.961
Поени од реакции
1.395
Не и сезонава според мене, Атсенал имаа чист пут кон ПЛ али им се дешава Арне Слот. Сити се у транзиција и допрва треба да бараат замена за Де Брујн и Вокер.
Точно дека на почеток од сезонава никој не можеше да претпостави дека Сити до толку ќе се распадне, ама па од друга страна сезонава на Пул ми личи многу на онаа од Сити од минатата година, доколку Пул мења три позиции - клучни во екипата и се десат уште некои промени, многу веројатно дека ќе трпиме и ние 2/3 млаки сезони. Поготово кој збориме за дефанзивна линија. Робертсон е аут, ТАА ако си оди, Ван Дајк итд.. ќе остане огромна дупка и ќе биде доста тешко.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.642
Поени од реакции
2.035
Нормално дека ќе има кредит после толку освоени титули, следна сезона пак ќе се борат за титула. Истото се случи и со Ливерпул пред 2 сезони, отказ за Клоп не беше опција, па следна сезона ги врати во борба за трофеј.
Плус да не се заборави освоија 4 по ред. Очигледно беше сезонава нема да е смак света ако не освојат, ама пример ако не изборат ЛШ наредна ќе е дебакл. Исто важи и за Челзи на сите милијарди вложени ако Форест и Борнмут им фатат место.

S.L

Член од
1 јули 2013
Мислења
1.961
Поени од реакции
1.395
Рано е за ПЛ за 10 текми може да се збори кој ќе ја земе титулата.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.132
Поени од реакции
19.532
Само ако кикснат Пул на Гудисон Парк.
И шо ако кикснат таму? Натпревар помалце им е тој на Ливерпул, пак 6 вода предност имаат, не дека се недостижни ама Арсенал не е константен оваа сезона за разлика од Ливерпул немаат застој.
Јас сакам како за промена Арсенал да освојат ама Ливерпул со Слот мислам дека ќе издоминираат до крај

Kajgana Shop

На врв Bottom