Premier League - 2023/2024

• Креатор на темата Креатор на темата Rollo Tomassi
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 23/24 ќе биде?

• Вкупно гласачи
    232
Моментално КДБ ми е едини везњак во ПЛ што го има тој олд скул шмек како Џерард и Лампард. Едино Клоп да почне да го игра Арнолд како везњак па мислам дека не ќе биде далеку од овие тројца ако не и подобар, братот има ненормално прецизни пасови.

Меси, Чави, Озил, Бекам се први што ми текнуваат дека можат да дадат пасови како оној за третиот гол на Сити. КДБ е дефинитивно на исто ниво со овие. Шутерски, само Бекам и Меси може да се носат со него. Комплетен играч.

Подобар е, со сета должна почит кон двајцата. Нереален левел има КДБ во себе, онаква прегледност на игра не памтам некој да имал у последниве 20тина години, можда Меси.
Можеби заради сентименталност и носталгија ама Роналдињо ќе ми остане најдобриот играч за прегледност, елеганција со топка, движење, читање на игра и слично.
Збориме on ball. Буквално човекот ми е чиста магија, најмалце една класа над КДБ особено за елеганција и движење со топка во нозе.

и се сложувам со тебе, КДБ е предобар играч, комплетен везњак во секој поим. Ама ако би требало лично да ги подредам сепак Џерард и Лампард би ги стаил пред КДБ во ПЛ, најверојатно заради носталгија и можеби заради фактот што цели кариери во Челзи и во Ливерпул си газеа буквално без разлика дали клубовите биле во тој момент јаки или „слаби“ пак играта и на двајцата им била на ниво.
Kaj Лампард и импресивен е фактот што е најдобар стрелец во историјата на Челзи.

Како и да е на крај се се сведува до вкусот и до окото, сите тројца имаат импресивни кариери до сеа, одлична статистика и биле топ за око.

Фали да се појави артикл за најдобар евер во пл од некој вчера прогледан или роден.

среќа па тие шо гледале пред да се појава Лампард и Џерард изумреле иначе кој че ги слушаше па нив, општа туча че настанеше овде од три страни,

Нукасл и Вила следни?:D

Се надевам Форест нема многу да ги оштетат, симпатичен тим се.
Евертон со Шон Дајш кој го игра Докуре шпиц може комотно да ги спакуваат во Лига 1

Eвертон ке ги казнат и за Сити... :pos: Каква смешка од Лига.
Полека лигава станува Серија А. До крај на сезона може 5-6 тима да има со одземени бода.
Ако веќе одзимаат бодови нека го прават тоа пред почеток на сезона за да не се доведува во прашање регуларноста на лигата.

i posle ova everton pak ke se spasat :D
zaklucok da ne im bea odzemenite bodovi i za titula moze ke se borea (dobro de u championship ali nebitno)

Засрамота. Сиромајо посиромав испаѓа работава.

Засрамота. Сиромајо посиромав испаѓа работава.
Па незнам како некои можат да го правдаат ФФП. Со ФФП се затвори кругот на моќни и богати клубови, а сите останати ќе бидат казнувани. Затоа и мислам дека Вила и Њукасл се следни.

Нукасл и Вила следни?:D

Се надевам Форест нема многу да ги оштетат, симпатичен тим се.
Евертон со Шон Дајш кој го игра Докуре шпиц може комотно да ги спакуваат во Лига 1
И покрај 20 бода бан мислам дека Дајч ќе ги извади од Чемпионшип.
Иначе Дајч го разигра Евертон и играат подобро и од Челзи и од Јунајтед.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom