Premier League - 2023/2024

• Креатор на темата Креатор на темата Rollo Tomassi
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 23/24 ќе биде?

• Вкупно гласачи
    232
Не знам како ова оправдување е нормално. Гледаш дека судијата не покажал кон центар дека е гол, гледаш дека играчите на Тотенхем се местат да почнат акција од каде што е свират офсајдот, во постојана комуникација си со главниот судија. И да си згрешил, имаш време да се исправиш. Патем, гледаш дека помошникот првично кренал знаменце, гледаш дека играчите на ливерпул не слават.

Не разбирам како е можно вакви грешки да прават. Уште Саудиска Арабија сака да ги превземе овие судии од Англија. Овие ке останат без раце за 20 минути.
Вакви оправдувања нема ни во 3та Македонска лига.
Кога немаше тоа онсајд/офсајд линиите при повторената снимка беше јасно дека нешто мутат од ВАР.

Толку луѓе не го видоа офсајдот ејјјј,од авион се виде дека не е офсајд.. па и не ни повлекоа линиите одма.. па што се и извинувате бе, што ќе добие Ливерпул со вашето извинување.. ципирипи судење од стартот на сезонава, не можат ни да се набројат толку судиски грешки ама оваа е најврвната до сега.. сменете пола судиски екипаж што згрешиле од старт на сезона, нешто нека се превземе а не вака, извини и после некое време ко ништо да не било.

Прав шпон, ја отера со сета сила преку трибини.

И покрај големиот број на повреди, Челзи не е толку лош, како што делува ако се гледаат само резултатите.

Мудрик даде гол, изгледа Русија сега ќе капитулира и ќе заврши војната во Украина.
Ne gledate deka Davor4e go nema na forumot, zamina London da gi opraj Celzi. Stom Mudrik dade gol koj znae so zort ima videno mu ja ima preoptereteno devetkata.

На Арена место Лутон-Тотенхем пуштија реприза од Фулам-Челзи. :pos:

На Арена место Лутон-Тотенхем пуштија реприза од Фулам-Челзи. :pos:
Како да не им е доволно на фановите на Челзи што ја гледаат тортурава во живо, па и на реприза мора. :(

Каква лудница од автогол си даде овој од Барнли :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom