Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@mkgunner А ти ми збориш Рајс,Де јонг и Тилеманс они јадни немаат за напаѓач.
Немој не ме радуј.Гледам лани дал 16 гола во Серие А во подобра форма е од Рашфорд и Марсијал![]()
Нема логика стварно.Глеам дека Вернер скоро и готово за Лајпциг, 30м дил, и тука Челзи губат пари со оглед на фактот што го земаа над 50, немаа среќа дефинитивно со изборите за напаѓач со оглед дека и Лукаку го земаа лани.
Него друго ми е муабетот, што планираат Челзи за навална линија сезонава, со лажни 9ки ли да ја изгураат, мислам дека не ни имаат класичен напаѓач у тим освен Вернер, или имаат некој млад непознат, не знам. Многу пари дадоа за одбрана у меѓувреме, плус за лев бек, и некако не ми делува логичен изборов на Тухел со ваков недостаток на класични 9ки у ростеров да ја гура сезонава.
Глеам дека Вернер скоро и готово за Лајпциг, 30м дил, и тука Челзи губат пари со оглед на фактот што го земаа над 50, немаа среќа дефинитивно со изборите за напаѓач со оглед дека и Лукаку го земаа лани.
Него друго ми е муабетот, што планираат Челзи за навална линија сезонава, со лажни 9ки ли да ја изгураат, мислам дека не ни имаат класичен напаѓач у тим освен Вернер, или имаат некој млад непознат, не знам. Многу пари дадоа за одбрана у меѓувреме, плус за лев бек, и некако не ми делува логичен изборов на Тухел со ваков недостаток на класични 9ки у ростеров да ја гура сезонава.
Гранит од швицарска ќе го пишат асистент?Баш ми е мерак за Жесус и Арсенал.
Топ трансфер!
Sent from my SM-G990B using Tapatalk
Греота е за ова да му пишеш асистенција некому...Гранит од швицарска ќе го пишат асистент?
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Греота е за ова да му пишеш асистенција некому...
Лепота од шут.
Sent from my SM-G990B using Tapatalk