Premier League - 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos:

61153195-11089425-image-a-107_1659886369534.jpg

Глеам дека Вернер скоро и готово за Лајпциг, 30м дил, и тука Челзи губат пари со оглед на фактот што го земаа над 50, немаа среќа дефинитивно со изборите за напаѓач со оглед дека и Лукаку го земаа лани.
Него друго ми е муабетот, што планираат Челзи за навална линија сезонава, со лажни 9ки ли да ја изгураат, мислам дека не ни имаат класичен напаѓач у тим освен Вернер, или имаат некој млад непознат, не знам. Многу пари дадоа за одбрана у меѓувреме, плус за лев бек, и некако не ми делува логичен изборов на Тухел со ваков недостаток на класични 9ки у ростеров да ја гура сезонава.

Глеам дека Вернер скоро и готово за Лајпциг, 30м дил, и тука Челзи губат пари со оглед на фактот што го земаа над 50, немаа среќа дефинитивно со изборите за напаѓач со оглед дека и Лукаку го земаа лани.
Него друго ми е муабетот, што планираат Челзи за навална линија сезонава, со лажни 9ки ли да ја изгураат, мислам дека не ни имаат класичен напаѓач у тим освен Вернер, или имаат некој млад непознат, не знам. Многу пари дадоа за одбрана у меѓувреме, плус за лев бек, и некако не ми делува логичен изборов на Тухел со ваков недостаток на класични 9ки у ростеров да ја гура сезонава.
Нема логика стварно.
Очајно им треба напаѓач, тоа се виде и во саботата против Евертон, а они ги продаваат напаѓачите.

Ваљда ќе пробаат да го земат Обамејанг, што пак не е логичен потек со оглед на тоа што има 33 години, а Роналдо им се нудеше и го одбија.

Едино оној младиот од Саутемптон што им се врати, Броја или како и да се викаше ама мислам дека е несериозно да влезат во сезона со него и Хаверц само.

Ако кешираат на Де Јонг и Фофана како што и се збори, не верувам дека ќе зимаат некое долгорочно решение за 9ка.

Губат пари, само што поминати се две години откако го зедоа, периодот на амортизација не го сметаш. И нарушена репутација, оправдано или не. Сумата ќе оди до 35 милиони евра, што во моментов е сосема коректно.
Дотолку повеќе што Вернер е еден од најплатените играчи во Челзи и ослободување од таа плата ќе отвори простор за други опреации.

Не мора Челзи да зема класична деветка по секоја цена. Меѓудругото, изборот е прилично очаен. Но може да земе силно десно крило кое ќе асистира и погодува и тоа ќе биде доволно да се неутрализира недостатокот на шпиц, односно да се тера со Хаверц и Броха.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom