Premier League - 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа е една од клучните грешки на Тен Хаг. Изјави дека тимов што бил втор пред 2 сезони имал потенцијал и дозволи Мегваер сеуште да му е капитен, Далот прв десен бек, средина од МекФред и во офанзива да тера со Рашфорд кој не е составен со себе скоро сезона ипол.
И решение за проблемот во средината го гледа во факинг Рабио :tapp:

Заслужено сме тема за ремет. Од денешна перспектива ми е криво што Конте не беше ангажиран зимоска кога Оле јаде метла.

Druze, pa samiot Konte najverojatno baral cistka koja togas ne mu najverojatno bila vetena, pa vidi samo Totenhem, Lav napisa deka pobaral letovo 6 novi igraci i mu donesoa, predhodno toj im donese Liga na Sampioni sto ne veruvam deka bila bilo kakov uslov koga go zel Totenhem, vo pravo se navivacite na Junajted koga zboruvaat deka Glejzerite se kancerot sto se siri vo klubot.

Sekoja cest za De Gea edinstven sto koga ima losa utakmica (sto na sekogo moze da mu se sluci) ima hrabrost da prevzeme odgovornost za porazot.

Mene ne mi e jasno kako So igra tamuka uste toj e istrosen igrac otkako gi sredi ligamentite. Iskreno vo koj klub od Top6 ima startno mesto za Mektominej? Spored mene nikade champoinship igrac.

Секој ремет е заслужен за овој тим ако може така да се нарече. Ова е најмизерната група на "играчи" што некогаш била составена.

За разлика од овие понови фанови на Јунајтед на форумот кои секоја година го ставаат при самиот врв и прават глупи споредби со противнички играчи, муабети поради кои после не можеш да направиш асален муабет без да ти пуштат некое хехенце, ние што сме постари тука ја знаеме реалната ситуација и знаеме дека овој тим не е ни за на средина на табела.

Проблемот е организацијата на Јунајтед, т.е нема организација, купување и преплаќање на просеци, давање милиони шанси на мизерни играчи, испуштање на битни играчи на трансфер пазарот и купување на непотребни играчи во последен момент. Кога ова све ќе се собере испаѓа екипа како Јунајтед.

Јас немам никакви надежи дека и во следните 10 години нешто ќе се среди, а веќе поминаа 10 од заминувањето на Фергусон. Тоа е.

Последно уредено:
Барса фанбојс, вие после кое коло ќе се откажувате од борбата за титула? :(

Сигурно не после второ.
Вие кога се откажувате у борба за 6то?

Барса фанбојс, вие после кое коло ќе се откажувате од борбата за титула? :(
Мани ги мислат дека ако направија 2 добри трансфера дека ќе дојдат до титула. :D

Само на Кајгана форум фанови на Јунајтед најдоа да зборат за други екипи во ден кога загубија 4-0 и се на последно место во лигата. :pos:

Само на Кајгана форум фанови на Јунајтед најдоа да зборат за други екипи во ден кога загубија 4-0 и се на последно место во лигата. :pos:
Како да вие изигравте перфекција против Ваљакано. :rolleyes:

Барса фан-бојс vs наредниот, но побогат Арсенал Јунајтед

spider-man-pointing-meme.jpeg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom