Џ
ЏинЏер
Гостин
Се нуди, се нуди. Многу фин дечко е.Пречекај ме ти да не влегувам сама колку па може да ме предадеш некому да ме шета и запознаеЗнам некои кајганџии но незнам дали ќе одат. Може и Самурајот ако се нуди ете
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се нуди, се нуди. Многу фин дечко е.Пречекај ме ти да не влегувам сама колку па може да ме предадеш некому да ме шета и запознаеЗнам некои кајганџии но незнам дали ќе одат. Може и Самурајот ако се нуди ете
![]()
До кога треба да се потврди присуство !!??!?
п.с. За другар прашувам![]()
и ја потврдувам дека е многу фин дечкото и дека ќе си во одлични рацеЌе го запознаам ете за недела дена. Супер чим викаш фин дечко е, ќе ми биде чест![]()
Јас ќе пушам надвор ама ете да си резервирам и топлење внатре. ДОАЃАМ! Чекирајте![]()
Oк е . Целосен список на 22 декември ке има со сите шо ке идат !?!??!До 22ри e потврдување. Претпоставувам отприлика си знаете распоред неколку дена однапред повеќето од вас, така да до тогаш за да знаат од Мистик точна бројка. Ако дојдат плус луѓе отпосле бидејќи подоцна дознале дека се слободни, well, tough luck. Ќе се гушкаат надвор со тие што ќе пијат и пушат надвор![]()
Тука се потврдувам и јас.Дoaѓaм и јaс. Стaрo нoв член
И така и така планиравме да ве дружиме тебе и биг кис со камера
Вака ќе имате шоу.