Комита Ултрас
Модератор
Ти ако се понашаш како минатиот пат, сам со себе нема да си, а не пак некој друг со тебе да е.Дечко чим си со мене и Пеџа влагаш секаде....поготово ако си со Пеџа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти ако се понашаш како минатиот пат, сам со себе нема да си, а не пак некој друг со тебе да е.Дечко чим си со мене и Пеџа влагаш секаде....поготово ако си со Пеџа.
Готово бе договорено.Дечко чим си со мене и Пеџа влагаш секаде....поготово ако си со Пеџа.
Ај спиј.Ти ако се понашаш како минатиот пат, сам со себе нема да си, а не пак некој друг со тебе да е.
Ај спиј.![]()
Договорено е речиси се, следната недела ви потврдувам@Acid треба да каже до каде е со преговори, зошто презема иницијатива да најде место за собиров. Според тоа ќе можеме каде да се собираме и во колку саат.
Ништо беЗ шипка....абе не да ми се игра, шипката е моја....али дали ке има шипки?Ако игра Лазар на шипка, сакам да ми пуштите камера на скајп!
Ништо беЗ шипка....абе не да ми се игра, шипката е моја....али дали ке има шипки?
Седи мирен, ќе те истепаат ова ултра мажјациве.![]()
Не ти бе!![]()
Абе нема, само глумам, да се попалат пичиња дека сум алфа мажјак. Може има некоја под 15 што уште се пали на такви ствари![]()
Кутриот, како ќе се израдува кога ќе види 30+ мажи.Седи мирен, ќе те истепаат ова ултра мажјациве.![]()
Те знам која патетика си. Гарант се молиш за гласови во темата за најкајганџии.