Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Третата...како се викаеше овој споменик, имав фигуричка донесено од таму од таткоми кога беше...мамаев кургам или како беше?
Не е моја третатаОваа третата ти е добра ја со неа би се пријавил, многу добро изгледа.
Мамаев Курган е местото каде што е подигнат меморијалов,кој се вика , Родина Мать зовет. Иначе имав многу боље слики,али ја загубив мемориската,ова е се што ми е останато на соц.медиуми закачено.Третата...како се викаеше овој споменик, имав фигуричка донесено од таму од таткоми кога беше...мамаев кургам или како беше?
ееехх ...ме потсети...времеплов![]()
За вакви испади вредеше дислајкот...Убедливо најлошите слики досега, ништо не заслужува глас.
За да се оградиш од критики вредело?За вакви испади вредеше дислајкот...
Иначе форца и диџеј![]()
Секако дека може критика, ако е конструктивна. Дај предлози за подобрување ако имаш, ако не мислам дека коментарите се беспотребни.За да се оградиш од критики вредело?
Све е ова како дете у средно на екскурзија што чкрапнало набрзинка со телефонот колку да има што да покаже дома, ниедна не е фотографија каква што гледавме у другите натпревари, буквално испод просекот.
Одлично искористени слободно времеBijons душо...Алал да ти е колку слободно време имаш
Одлично искористени слободно времеBijons душо...Алал да ти е колку слободно време имаш
... 15 минути не се нешто од мое слободно време во недела да правам нешто што ми се допаѓа, со едно око гледам пред мене филм со друго око си давам време за брзо постирање на 19 фотки, знаеш јас немам потреба од кафе , ова ми е кафеBijons душо...Алал да ти е колку слободно време имаш
.... можеби, не ја имав таа чест да го посетам местото, а и сите фотографии на Нет се од таа позиција како на Тренд, ама нема „невозможно“ ете од „потешката“ страна!ако се сеќавам добро невозможно е да сефотне на @TrendS фотката од другата страна, едноставно не се фаќа се![]()
Pa ubavo te pofali....kazi ako si po taa oblastбијонси, како можеш вака бафтаана да ме стааш у теми? Ниту пост имам овде, ниту сум ги отворил темиве....ај бркај работа